EjendomsWatch

Midtfynsk sygehus kan blive til boligejendomme

Sygehus i Ringe er snart fraflyttet og klar til projektudvikling. Freja Ejendomme har købt ejendommene til spotpris.

Ringe Sygehus udgøres af en gulstensbelagt, firlænget ejendom samt en række tilstødende ejendomme tæt ved midten af byen. | Foto: Freja Ejendomme

Region Syddanmark rykkede i starten af april endnu en afdeling væk fra Ringe Sygehus. Dermed er ejendommen med et erhvervsareal 7784 kvm et skridt nærmere at blive tømt og gjort til salg. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den offentlige ejendomsvurdering lyder på 21,3 millioner kroner for de ni bygninger, der enten er bygget sammen eller ligger frit, men statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, købte sidste år ejendommen for 8,3 mio. kr.

"Lige nu har vi kastet alle bolde op i luften. Der kan være mange, mange muligheder. Vi er i den åbne brainstormfase, hvor vi skal have det hele nedfældet i et idéoplæg," siger Klaus Thiberg, projektleder hos Freja Ejendomme, til Fyens Stiftstidende.

Freja Ejendomme har tidligere nævnt seniorboliger og boliger blandet med erhverv som oplagte muligheder. Også ejerlejligheder, lejeboliger og andet har været i spil, men det statslige ejendomsselskab har foreløbig udskudt at lægge sig fast. Der er på nuværende tidspunkt ingen konkrete købere.

Freja sælger offentlige ejendomme med stor fortjeneste

Konkurs truer slotsejendom på Fyn

Odense mangler familieboliger

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier