EjendomsWatch

Midtfynsk sygehus kan blive til boligejendomme

Sygehus i Ringe er snart fraflyttet og klar til projektudvikling. Freja Ejendomme har købt ejendommene til spotpris.

Ringe Sygehus udgøres af en gulstensbelagt, firlænget ejendom samt en række tilstødende ejendomme tæt ved midten af byen. | Foto: Freja Ejendomme

Region Syddanmark rykkede i starten af april endnu en afdeling væk fra Ringe Sygehus. Dermed er ejendommen med et erhvervsareal 7784 kvm et skridt nærmere at blive tømt og gjort til salg. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den offentlige ejendomsvurdering lyder på 21,3 millioner kroner for de ni bygninger, der enten er bygget sammen eller ligger frit, men statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, købte sidste år ejendommen for 8,3 mio. kr.

"Lige nu har vi kastet alle bolde op i luften. Der kan være mange, mange muligheder. Vi er i den åbne brainstormfase, hvor vi skal have det hele nedfældet i et idéoplæg," siger Klaus Thiberg, projektleder hos Freja Ejendomme, til Fyens Stiftstidende.

Freja Ejendomme har tidligere nævnt seniorboliger og boliger blandet med erhverv som oplagte muligheder. Også ejerlejligheder, lejeboliger og andet har været i spil, men det statslige ejendomsselskab har foreløbig udskudt at lægge sig fast. Der er på nuværende tidspunkt ingen konkrete købere.

Freja sælger offentlige ejendomme med stor fortjeneste

Konkurs truer slotsejendom på Fyn

Odense mangler familieboliger

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier