EjendomsWatch

Milliardær køber op i hjemby

Erhvervsmanden Erik Skjærbæk fortsætter med at købe op og investere i udviklingen af ejendomme i Svendborg.

I 2008 solgte Erik Skjærbæk sammen med partneren Jan Struve virksomheden Svendborg Brakes til kapitalfonden Doughty Hanson for 3,4 mia. kr. | Foto: Jesper Mortensen/Polfoto

Erhvervsmanden Erik Skjærbæk fortsætter med at købe ejendomme op i området omkring havnen og Frederiksgade i hjembyen Svendborg. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Erik Skjærbæk har købt en gammel vejerbod på Jessens Mole 3A, som kommunen har haft til salg i et udbud. Erik Skjærbæk bød 1.111.121 kr. for ejendommen, og fik med det bud skødet for næsen af skibsreder Niels Højlund, der bød 1.027.000 kr. De to var de eneste, der bød på den 87 kvm store ejendom, der har en offentlig ejendomsvurdering på 450.000 kr.

"Jeg ønsker at føre huset tilbage og gøre det pænt, og så leje det ud til en eller anden kreativ sjæl, der kan sidde og se ud over vandet og tænke nogle gode idéer," siger Erik Skjærbæk til Fyens Stiftstidende.

Opkøbet er Erik Skjærbæks fjerde i området omkring havnen i Svendborg siden april sidste år. Han har indtil videre investeret godt 22 mio. kr. i området. Erik Skjærbæk indledte med at købe den 3600 kvm store grund, Krøyers Plads, hvor han vil investere op imod 100 mio. kr. i et nyt boligbyggeri.

Fynsk ejendomsmatador retter kikkerten mod København

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier