EjendomsWatch

Udvikler af containerboliger vil opføre 160 studieboliger i Slagelse

Container Living har indgået en foreløbig aftale med Slagelse Kommune og det almene boligselskab FOB om opførelsen af 160 boliger.

Adm. direktør i Container Living Brian Gade (t.h.) sammen med adm. direktør for FOB Flemming Stenhøj Andersen (t.v.) og Slagelses borgmester, Knud Vincents (i midten t.h.) | Foto: PR / Container Living

Container Living, der udvikler containerboliger, har underskrevet en købsaftale på en grund i udkanten af Ringparken i Slagelse. Planen er at opføre 160 studieboliger på 30 kvm.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Container Living, der forventer at have de første idé- og skitseforslag klar i slutningen af februar.

"Vi har store ambitioner for både projektet og arkitekturen, hvorfor der udføres ikke mindre end tre idé- og skitseforslag," udtaler adm. direktør Brian Gade, Container Living.

Aftalen er et samarbejde mellem Container Living, det almene boligselskab FOB og Slagelse Kommune. Kommunens nye borgmester Knud Vincents (V) glæder sig over projektet.

"Etableringen af nye ungdomsboliger understreger udvikling af Slagelse som en stærk uddannelsesby med gode boliger til de studerende," udtaler han.

Projektet bliver det femte af sin slags for Container Living, der tidligere har udviklet containerboliger i bl.a. Vejle og Fredericia.

Ejendomsprofil bliver medejer af udvikler af containerboliger med hul i kassen

Thylander køber sig ind i udvikler af containerboliger 

Kontor-containere skyder op midt i Vejle

Udviklere dropper fundamentet på studieboliger

Containere skal skabe liv i Fredericias nye kanalby 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier