EjendomsWatch

Kontor-containere skyder op midt i Vejle

20 skibscontainere skal blive til kontormiljøer for mindre virksomheder. Foreløbig får de lov at stå i syv år.

Foto: PR

Vejle-virksomheden Container Living går om kort tid i gang med at opføre et stort midlertidigt container-byggeri på et parkeringsareal ved Spinderihallerne i Vejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Byggeriet kommer til at bestå af 20 skibscontainere, der indrettes til 12-15 kontorer og arbejdspladser for mindre virksomheder.

"Kontorerne kan deles op i enheder på 20, 30 og 60 kvm alt efter behov. Derudover bliver der et fællesareal på omkring 120 kvm, siger Brian Gade, adm. direktør i Container Living. Han tilføjer, at konstellationen bliver den største af sin art i Danmark med omkring 600 kvadratmeter areal.

Ifølge aftalen med Vejle Kommune er det planen, at containerbyggeriet ved Spinderihallerne skal fjernes efter syv år.

Container Living, der er ejet af vejlenseren Bo Høivang, har erfaringer med fra Fredericia, hvor virksomheden tidligere i år fik opstillet en række containerboliger i Kanalbyen ved havnen, skriver avisen.

Studerende får mulighed for at flytte ind hos DSB 

Containere skal skabe liv i Fredericias nye kanalby 

Grønt lys til 72 flydende studieboliger i København

Maersk-containere kan skabe 20.000 boliger i København 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier