EjendomsWatch

Nykredit og Andersen Partners flytter ind i flerbrugerhus i Kolding

Nykredit og Andersen Partners flytter ind i et nyt flerbrugerhus i Kolding i 2020. Dermed bliver Andersen Partners' gamle grund ud til motorvejen overtaget af Kolding Kommune, der vil opføre en "markant bygning".

Nykredit og Andersen Partners flytter ind i 5700 kvm stort flerbrugerhus i Kolding. | Foto: Illustration: Arkitekt Jesper Thyge Brøgger.

Nykredit og advokatfirmaet Andersen Partners flytter ind i det nye kontorhus Plinten, der opføres i Campus-området i Kolding midtby og skal stå klar i 2020. Ejendommen er nu tæt på fuldt udlejet. Det skriver Kolding Kommune i pressemeddelelse.

"I Andersen Partners ser vi frem til sammen med Nykredit at tage del i det spændende område, der de seneste år har udviklet sig i Campus-området med blandingen af finansielle virksomheder, liberale erhverv, rådgivere og uddannelsesinstitutioner og studerende," siger Jakob Ravnsbo, partner i Andersen Partners, i meddelelsen.

Når Andersen Partners flytter ind i det nye flerbrugerhus i 2020, frigøres selskabets nuværende grund på Nørreskovgårdsvej 40, der ligger ud til motorvejen, fremgår det.

Kolding Kommune overtager grunden, hvor der holdes fast i kommunens oprindelige planer om, at den skal huse en markant bygning, der profilerer byen ud mod motorvejen.

"Det er en god placering, der med den rette bygning har stor betydning for Kolding Kommune," oplyser kommunen i meddelelsen.

Det nye flerbrugerhus skal opføres i syv etager på den såkaldte Gimbel-grund på Buen 11, hvor der i dag ligger en rundbuehal, der har huset Kolding Maskinforretning, fremgår det.

Ejendommen bliver omkring 5700 kvm, og totalentreprenør Daugaard Pedersen mangler at udleje 800 kvm, før de kan kalde Plinten fuldt udlejet.

Kontorhuset kommer til at indeholde mødefaciliteter, kantine og opholdsarealer for bygningens brugere, fremgår det.

Plinten er tegnet af den odenseanske arkitekt Jesper Thyge Brøgger.

Krakket maskinhandel skal omdannes til almene boliger for 71 mio. kr. 

Koldings erhvervshavn skal forvandles til boliger

Familievirksomhed klar med boligbyggeri til trecifret millionbeløb i Kolding

Interessen for erhvervsparker stiger

Erhvervsområde på 60.000 kvm ved Kolding klar til salg 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier