EjendomsWatch

Erhvervsområde på 60.000 kvm ved Kolding klar til salg

Et nyt erhvervsområde ved Kolding skal tiltrække små og mellemstore virksomheder, der gerne vil bygge tæt på motorvejen.

Grunden på 60.000 kvm forventes at kunne huse seks til otte virksomheder. Foto: PR.

Et nyt erhvervsområde kaldet Marielystparken, der kan rumme små og mellemstore virksomheder, forventes at skyde frem i udkanten af Kolding i løbet af de næste par år, skriver Fredericia Dagblad.

Det 60.000 kvm store område skal sælges i stykker på ned til 4000 kvm og henvender sig til kunder, der ønsker at bygge tæt på motorvejen. Området er ejet af landmand Kaj Vestergaard, men det er selskabet Marielyst Parken, der er etableret af blandt andre entreprenørfirmaet Daugaard Pedersen, der står for udviklingen området.

"Der er ikke så mange muligheder for at finde grundstykker i den størrelse i periferien af Kolding i dag. Hvis du ikke vil ligge midt i byen og foretrækker at være tæt på motorvejen, så er det her en mulighed," siger Jan Riis Nielsen, adm. direktør i Daugaard Pedersen til avisen.

Erhvervsområdet kan samlet bebygges med 25.000 kvadratmeter, og området forventes at kunne rumme seks til otte virksomheder, der får mulighed for at bygge i op til fire etager, fremgår det.

Det nye område bliver nabo til et andet erhversområde, hvor blandt andet Beierholm Revision og Schneider Electric har adresse.

Kolding-investor vil skyde gang i ny bydel med 100 boliger

112 år gammelt hotel ved Kolding skal laves til ungdomsboliger

Lokal investor bag 80 nye private boliger i Kolding

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier