EjendomsWatch

Familievirksomhed klar med boligbyggeri til trecifret millionbeløb i Kolding

Birch Ejendomme fra Silkeborg har overtaget et boligprojekt i den sydøstjyske by, som tidligere projektudvikler droppede i starten af året. 75 luksuslejligheder i et fem etagers byggeri ventes at stå klar i 2020. Projektet koster selskabet 130 mio. kr.

Foto: PR-visualisering, Årstiderne Arkitekter.

Der er endelig udsigt til, at der kommer gang i et boligbyggeri i Kolding. Til foråret går Birch Ejendomme i gang med at bygge 75 luksuslejligheder i et fem etagers byggeri på Hviidsminde-grunden i den nordlige del af byen.

Det skriver Jydskevestkysten.

Den familieejede virksomhed med base i Silkeborg har overtaget og videreudviklet projektet, efter den tidligere udvikler Nissen Group trak sig ud i starten af året. Lokalplanen er på plads, og ifølge tidsplanen skal boligerne være klar til indflytning i foråret 2020.

"Det bliver hammergodt. Det er flot, og det er bynært," siger direktør og stifter af Birch Ejendomme, René Birch, til lokalmediet og oplyser, at der er tale om en investering på omkring 130 mio. kr. for selskabet, der blev stiftet i 2010.

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Årstiderne Arkitekter. Hovedparten af boligerne vil have udgang til terrasser og altaner, og øverst kommer der penthouselejligheder.

Protester spænder ben for projekt med 64 nye boliger

Familievirksomhed vil udvide forstad til Herning med boliger

Investor køber grund til 150 boliger midt i Viborg

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier