EjendomsWatch

NCC finder ny direktør i egne rækker

Tidligere kundechef og erhvervsmægler bliver ny mand i spidsen for udlejning af erhvervsejendomme hos entreprenørkoncernen.

Foto: PR

Ulrik Gram Meiner er pr. 1. oktober 2017 udnævnt til direktør for forretningsområdet Udlejning i NCC Property Development i Danmark. Han indtræder i forretningsområdets Management Team og har fremadrettet ansvaret for udlejning af ejendomsprojekter i hele landet, lyder det i en pressemeddelelsen.

NCC Property Development udvikler erhvervsejendomme til kontor-, detail- og logistikformål, hvor der er planer om at vækst.

"Jeg ser frem til at videreudvikle forretningen i samarbejde med mine engagerede kollegaer og samarbejdspartnere – og ikke mindst til fortsat at levere bæredygtige og fremtidssikrede lejemål til vores kunder," siger Ulrik Gram Meiner i meddelelsen.

Ulrik Gram Meiner er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har været ansat i NCC som kundechef siden 2015. Inden da har han blandt andet været partner hos Accunia Fondsmæglerselskab, erhvervsmægler hos Deas og ejendomsmægler hos Danbolig i Holte.

NCC oplever vigende ordreindgang 

Ny topchef skal løfte entreprenørkoncern op over radaren 

NCC får boligopgave i Aalborg

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier