EjendomsWatch

NCC finder ny direktør i egne rækker

Tidligere kundechef og erhvervsmægler bliver ny mand i spidsen for udlejning af erhvervsejendomme hos entreprenørkoncernen.

Foto: PR

Ulrik Gram Meiner er pr. 1. oktober 2017 udnævnt til direktør for forretningsområdet Udlejning i NCC Property Development i Danmark. Han indtræder i forretningsområdets Management Team og har fremadrettet ansvaret for udlejning af ejendomsprojekter i hele landet, lyder det i en pressemeddelelsen.

NCC Property Development udvikler erhvervsejendomme til kontor-, detail- og logistikformål, hvor der er planer om at vækst.

"Jeg ser frem til at videreudvikle forretningen i samarbejde med mine engagerede kollegaer og samarbejdspartnere – og ikke mindst til fortsat at levere bæredygtige og fremtidssikrede lejemål til vores kunder," siger Ulrik Gram Meiner i meddelelsen.

Ulrik Gram Meiner er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har været ansat i NCC som kundechef siden 2015. Inden da har han blandt andet været partner hos Accunia Fondsmæglerselskab, erhvervsmægler hos Deas og ejendomsmægler hos Danbolig i Holte.

NCC oplever vigende ordreindgang

Ny topchef skal løfte entreprenørkoncern op over radaren

NCC får boligopgave i Aalborg

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier