EjendomsWatch

NCC vinder opgave til 172 mio. kr. uden at være billigst

Bellahøj Skole på 7400 kvm skal gennemgribende renoveres i opgave, som NCC er hovedentreprenør på. Bygherren har lagt vægt på andet end laveste pris.

Foto: PR-visualisering: Kant Arkitekter

Entreprenørvirksomheden NCC har indgået aftale med Københavns Kommune om at helhedsrenovere og udbygge Bellahøj Skole for 172 mio. kr., meddeler NCC.

Renoveringsarbejdet begynder januar 2018 og forventes afsluttet i december 2020.

Arbejderne omfatter bl.a. en gennemgribende renovering af de 7400 kvm eksisterende bygninger, hvor der skal være ressourcecenter, ombyggede faglokaler og fællesområder, nye musiklokaler samt fritidstilbud. Dertil udføres vindues- og tagudskiftning samt facaderenovering og renovering og udskiftning af de tekniske installationer, fremgår det.

Desuden indeholder hovedentreprisen nybyggeri på samlet cirka 2500 kvm, der dækker over basislokaler, auditorium og stor idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum. Der bliver anlagt et udeareal med bl.a. løbe- og boldbane og dermed får Bellahøj Skole en udskolingsbygning, der understøtter skolens idrætsprofil, skriver NCC.

”Vi er utroligt glade for, at NCC har vundet dette tilbud. De var ikke billigst, men de har grundigt gennemtænkt byggeprocessen fra et brugersynspunkt, og det har vi lagt stor vægt på. Det er en langvarig og kompliceret sag med mange børn og voksne involverede, så vi har brug for en entreprenør, der har tænkt sig om,” siger Nina Skjøt-Pedersen, projektleder i Byggeri København i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Bygherrerådgiver på opgaven er Moe, mens Kant Arkitekter er totalrådgiver og arkitekt, Kragh & Berglund er landskabsarkitekt, mens ingeniør på opgaen er Niras.

NCC vinder renoveringsopgave hos staten

NCC får ordre på 255 mio. kr. fra Pensiondanmark

NCC ændrer sin organisation for at blive dygtigere 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier