EjendomsWatch

NCC vinder opgave til 172 mio. kr. uden at være billigst

Bellahøj Skole på 7400 kvm skal gennemgribende renoveres i opgave, som NCC er hovedentreprenør på. Bygherren har lagt vægt på andet end laveste pris.

Foto: PR-visualisering: Kant Arkitekter

Entreprenørvirksomheden NCC har indgået aftale med Københavns Kommune om at helhedsrenovere og udbygge Bellahøj Skole for 172 mio. kr., meddeler NCC.

Renoveringsarbejdet begynder januar 2018 og forventes afsluttet i december 2020.

Arbejderne omfatter bl.a. en gennemgribende renovering af de 7400 kvm eksisterende bygninger, hvor der skal være ressourcecenter, ombyggede faglokaler og fællesområder, nye musiklokaler samt fritidstilbud. Dertil udføres vindues- og tagudskiftning samt facaderenovering og renovering og udskiftning af de tekniske installationer, fremgår det.

Desuden indeholder hovedentreprisen nybyggeri på samlet cirka 2500 kvm, der dækker over basislokaler, auditorium og stor idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum. Der bliver anlagt et udeareal med bl.a. løbe- og boldbane og dermed får Bellahøj Skole en udskolingsbygning, der understøtter skolens idrætsprofil, skriver NCC.

”Vi er utroligt glade for, at NCC har vundet dette tilbud. De var ikke billigst, men de har grundigt gennemtænkt byggeprocessen fra et brugersynspunkt, og det har vi lagt stor vægt på. Det er en langvarig og kompliceret sag med mange børn og voksne involverede, så vi har brug for en entreprenør, der har tænkt sig om,” siger Nina Skjøt-Pedersen, projektleder i Byggeri København i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Bygherrerådgiver på opgaven er Moe, mens Kant Arkitekter er totalrådgiver og arkitekt, Kragh & Berglund er landskabsarkitekt, mens ingeniør på opgaen er Niras.

NCC vinder renoveringsopgave hos staten

NCC får ordre på 255 mio. kr. fra Pensiondanmark

NCC ændrer sin organisation for at blive dygtigere 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier