EjendomsWatch

NCC vinder opgave til 172 mio. kr. uden at være billigst

Bellahøj Skole på 7400 kvm skal gennemgribende renoveres i opgave, som NCC er hovedentreprenør på. Bygherren har lagt vægt på andet end laveste pris.

Foto: PR-visualisering: Kant Arkitekter

Entreprenørvirksomheden NCC har indgået aftale med Københavns Kommune om at helhedsrenovere og udbygge Bellahøj Skole for 172 mio. kr., meddeler NCC.

Renoveringsarbejdet begynder januar 2018 og forventes afsluttet i december 2020.

Arbejderne omfatter bl.a. en gennemgribende renovering af de 7400 kvm eksisterende bygninger, hvor der skal være ressourcecenter, ombyggede faglokaler og fællesområder, nye musiklokaler samt fritidstilbud. Dertil udføres vindues- og tagudskiftning samt facaderenovering og renovering og udskiftning af de tekniske installationer, fremgår det.

Desuden indeholder hovedentreprisen nybyggeri på samlet cirka 2500 kvm, der dækker over basislokaler, auditorium og stor idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum. Der bliver anlagt et udeareal med bl.a. løbe- og boldbane og dermed får Bellahøj Skole en udskolingsbygning, der understøtter skolens idrætsprofil, skriver NCC.

”Vi er utroligt glade for, at NCC har vundet dette tilbud. De var ikke billigst, men de har grundigt gennemtænkt byggeprocessen fra et brugersynspunkt, og det har vi lagt stor vægt på. Det er en langvarig og kompliceret sag med mange børn og voksne involverede, så vi har brug for en entreprenør, der har tænkt sig om,” siger Nina Skjøt-Pedersen, projektleder i Byggeri København i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Bygherrerådgiver på opgaven er Moe, mens Kant Arkitekter er totalrådgiver og arkitekt, Kragh & Berglund er landskabsarkitekt, mens ingeniør på opgaen er Niras.

NCC vinder renoveringsopgave hos staten

NCC får ordre på 255 mio. kr. fra Pensiondanmark

NCC ændrer sin organisation for at blive dygtigere 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier