EjendomsWatch

Pensiondanmark kritiserer NCC for luksusbyggeri

Afleveringen af Henning Larsen-tegnet byggeri i København er sket for tidligt og med for mange mangler, mener bygherren.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Den svenskejede entreprenørkoncern NCC har ikke leveret en tilfredsstillende overdragelse på et byggeri af nye luksusboliger på Islands Brygge i København, skriver Børsen.

Bygherren, Pensiondanmark, er ikke tilfreds med, at boligerne rummer masser af fejl, der ifølge avisen omfatter alt fra ikke-fungerende elevatorer og ventilation, en altan, der ikke kan bruges og branddøre, der ikke kan åbnes, når de først er låst.

"Vi oplever, at vores totalentreprenør har haft for mange mangler ved afleveringen. Pensiondanmark har heller ikke været tilfreds. Set ud fra den performance, der har været fra totalentreprenørens side, så er de jo flyttet ind for tidligt. Vi ønsker jo heller ikke, at der skal være så mange mangler," siger Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensiondanmark, til avisen.

NCC erkender, at der har været problemer, hvilket kommunikationschef Trine Leth ifølge Børsen kalder "rigtig ærgerligt."

NCC vinder opgave til 172 mio. kr. uden at være billigst

NCC får ordre på 255 mio. kr. fra Pensiondanmark 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier