Pensiondanmark kritiserer NCC for luksusbyggeri

Afleveringen af Henning Larsen-tegnet byggeri i København er sket for tidligt og med for mange mangler, mener bygherren.
Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver
Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Den svenskejede entreprenørkoncern NCC har ikke leveret en tilfredsstillende overdragelse på et byggeri af nye luksusboliger på Islands Brygge i København, skriver Børsen.

Bygherren, Pensiondanmark, er ikke tilfreds med, at boligerne rummer masser af fejl, der ifølge avisen omfatter alt fra ikke-fungerende elevatorer og ventilation, en altan, der ikke kan bruges og branddøre, der ikke kan åbnes, når de først er låst.

"Vi oplever, at vores totalentreprenør har haft for mange mangler ved afleveringen. Pensiondanmark har heller ikke været tilfreds. Set ud fra den performance, der har været fra totalentreprenørens side, så er de jo flyttet ind for tidligt. Vi ønsker jo heller ikke, at der skal være så mange mangler," siger Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensiondanmark, til avisen.

NCC erkender, at der har været problemer, hvilket kommunikationschef Trine Leth ifølge Børsen kalder "rigtig ærgerligt."

NCC vinder opgave til 172 mio. kr. uden at være billigst

NCC får ordre på 255 mio. kr. fra Pensiondanmark 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende