EjendomsWatch

NCC oplever vigende ordreindgang

Den svenske entreprenør NCC har ikke haft held med at få danske og finske projekter i begyndelsen af året, og det påvirker overskuddet. I tredje kvartal har ordreindgangen i Danmark dog fordoblet sin andel af den samlede ordreindgang.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

En skuffende ordreindgang på entreprenørområdet i Danmark og Finland i begyndelsen af året lagt sammen med nedskrivninger på et infrastrukturprojekt i Norge svækker entreprenørkoncernen NCC's indtjening, oplyser selskabet i sit regnskab for tredje kvartal onsdag.

Ud af en omsætning i tredje kvartal på 13,1 mia. svenske kroner (ca. 10 mia. kr.) lander NCC et driftsresultat på 365 mio. svenske kroner (knap 280 mio. kr.). For årets første ni måneder endte driftsresultatet på knap 1,2 mia. svenske kroner — en stigning på knap 65 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier