
Yderligere tre partnere kommer til i ejerkredsen hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der allerede tæller fire. Det skal styrke ledelsen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.
De nye partnere kommer alle med en baggrund i tegnestuen. Kortest erfaring i virksomheden har Anne Møller Sørensen, der har været projektudvikler- og leder siden 2015. Herefter følger Simon Natanael Svensson med 11 års anciennitet og som senest var design- og projektansvarlig for ombygningen af Illum for kapitalforvalteren Blackrock, fremgår det.
Nordisk ejendomsinvestor henter direktør til København
Med over 20 år i virksomheden rykker associeret partner Michael Schytt Poulsen nu en tand op til at være partner. Han skal samarbejde med nuværende partner Torsten Stephensen om boligområdet, mens han også fokuserer på svensk ekspansion.
"Det er en stor glæde at kunne byde Anne, Simon og Michael velkommen som medejere og partnere af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Med dem om bord står vi med en stærkere og bredere ledelse, der kan styre og udvikle de mange spændende opgaver, vi har nu og i fremtiden," siger Søren Daugbjerg, partner og adm. direktør i arkitektfirmaet, i pressemeddelelsen.
Udover de nytilkomne samt Torsten Stephensen og Søren Daugbjerg består partnerkredsen af Thomas Scheel og Thomas West Jensen.
Dansk Mipim-vinder: Fedt, at de tør anerkende os
Arkitekter: At være finalist til en Mipim-pris åbner døre
PFA Pension investerer flere hundrede millioner i nyt hotelprojekt
Mere fra EjendomsWatch
Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"
Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.
Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"
Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)