EjendomsWatch

Carlsberg Byen foretrækker udenlandske arkitekter til nyt højhusbyggeri

Det bliver svenske fingre, der skal tegne Carlsberg Byens kommende højhus på 120 meter og 16.000 kvm. Vi vil gerne have mangfoldighed og trække på andre landes erfaringer med tårnbyggeri, siger adm. direktør Jens Nyhus til EjendomsWatch.

Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen. | Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Byggeriet af en 120 meter høj og 16.000 kvm stor boligejendom i Københavns nye byområde, Carlsberg Byen, går i gang senere på året. Men det bliver efter svenske arkitekters tegninger, at stenene skal sættes, fortæller direktøren til EjendomsWatch.

"Det er jo ikke mange tårnhuse, der bliver bygget i Danmark. Den erfaring, der sidder i udlandet, vil vi selvfølgelig gerne drage nytte af," siger Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier