EjendomsWatch

Nordisk ejendomsinvestor henter direktør til København

Storcenter-gigant i Stockholm mister sin investeringschef, der rykker til ny arbejdsgiver i København.

Foto: PR

Kapitalforvalteren Blackrock udvider sin nordiske ejendomsforretning med udnævnelsen af Victor Persson som ny vice president, fremgår det af en pressemeddelelse.

Victor Persson kommer fra en stilling som investeringschef hos ejeren af en række europæiske storcentre, Unibail-Rodamco, i Stockholm.

"Victor kommer til at have base i København, hvor han vil blive ansvarlig for opsøgning af muligheder, opkøb og porteføljeudvikling for Blackrocks ejendomsforretning i Norden," hedder det i meddelelsen.

"Det glæder os meget at kunne byde Victor velkommen på vores hold. Hans internationale erfaring vil utvivlsomt komme os og vores kunder til gode," udtaler Mathias Busck, chef for Blackrocks ejendomsforretning i Norden, i meddelelsen.

Blackrock Real Estate er i Danmark især kendt for udviklingen af Illum-bygningen, der blev solgt i 2015, og for samarbejdet med Danica om erhvervelse af grunden, der tidligere husede postterminalen, i hjertet af København.

Grønt lys til milliardprojektet Posten vækker glæde hos Danica

Brexit udløser kaos hos britiske ejendomsfonde

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier