EjendomsWatch

Nordisk ejendomsinvestor henter direktør til København

Storcenter-gigant i Stockholm mister sin investeringschef, der rykker til ny arbejdsgiver i København.

Foto: PR

Kapitalforvalteren Blackrock udvider sin nordiske ejendomsforretning med udnævnelsen af Victor Persson som ny vice president, fremgår det af en pressemeddelelse.

Victor Persson kommer fra en stilling som investeringschef hos ejeren af en række europæiske storcentre, Unibail-Rodamco, i Stockholm.

"Victor kommer til at have base i København, hvor han vil blive ansvarlig for opsøgning af muligheder, opkøb og porteføljeudvikling for Blackrocks ejendomsforretning i Norden," hedder det i meddelelsen.

"Det glæder os meget at kunne byde Victor velkommen på vores hold. Hans internationale erfaring vil utvivlsomt komme os og vores kunder til gode," udtaler Mathias Busck, chef for Blackrocks ejendomsforretning i Norden, i meddelelsen.

Blackrock Real Estate er i Danmark især kendt for udviklingen af Illum-bygningen, der blev solgt i 2015, og for samarbejdet med Danica om erhvervelse af grunden, der tidligere husede postterminalen, i hjertet af København.

Grønt lys til milliardprojektet Posten vækker glæde hos Danica

Brexit udløser kaos hos britiske ejendomsfonde

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier