EjendomsWatch

Hollændere skal opføre arkitekthyldende kontorbygning i Carlsberg Byen

Det bliver Bam Danmark, der får totalentreprisen på et nyt kontorbyggeri i Carlsberg Byen, som opkaldes efter en tidligere arkitekt for ølproducenten.

Pr illustration. | Foto: Pr Illustration af Mprd Architects og Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Bam Danmark skal stå for opførelsen af en ny 6815 kvm kontorbygning i Carlsberg Byen. Projektet tegnes af en række arkitekter. Det skriver parterne i en samlet pressemeddelelse.

"Bam er utrolig stolte over at have været med til at udvikle og nu opføre endnu et spændende projekt i Carlsberg Byen," lyder det i meddelelsen fra adm. direktør i Bam Danmark, Bo Svendsen.

Kontorbygningen skal have navnet Harild Hus og er dermed opkaldt efter en tidligere arkitekt på Carlsberg Carl Harild, der endte sine dage i 1932. Bygningen forventes færdig i 2018, fremgår det.

Projektets rådgivere bliver et sammenspil mellem Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Nord Architects og EKJ. Den selvsamme konstellation har været i spil en gang før i Carlsberg Byen, da Europaskolen blev tegnet og opført.

Bam Danmark er en del af den hollandske entreprenørkoncern Royal Bam med en omsætning på 55 mia. kr. om året.

Nyt kontorhus på 16.000 kvm på vej i Carlsberg Byen

Veteraner fra krakket byggefirma står bag udenlandsk offensiv i Danmark 

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier