EjendomsWatch

Nybolig Erhverv får ny direktør fra Sadolin & Albæk

Ny udlejningsdirektør skal skærpe Nybolig Erhvervs fokus på udlejning.

Foto: PR

Nybolig Erhverv København har ansat 35-årige Jan Dahl som ny leder af sin udlejningsgruppe, oplyser Nybolig.

Ansættelsen af Jan Dahl markerer ifølge erhvervsmægleren en strategisk beslutning om et fornyet fokus på udlejning, som forventes at medføre yderligere nyansættelser inden for den nærmeste fremtid.

"Vi har store forventninger til udviklingen på markedet for erhvervsudlejningsejendomme, og den udvikling ønsker vi at spille en aktiv rolle i. Derfor er det helt centralt for os, at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en specialiseret og dedikeret udlejningsafdeling, som via en unik kombination af viden, erfaring og eksekvering vil stille os særdeles stærkt på markedet,” udtaler Mikkel Andersen, partner hos Nybolig Erhverv København, i meddelelsen.

Jan Dahl er uddannet ejendomsmægler med MRICS-certifikatet og kommer fra en stilling som udlejningschef hos Sadolin & Albæk.

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier