EjendomsWatch

Nybolig Erhverv får ny direktør fra Sadolin & Albæk

Ny udlejningsdirektør skal skærpe Nybolig Erhvervs fokus på udlejning.

Foto: PR

Nybolig Erhverv København har ansat 35-årige Jan Dahl som ny leder af sin udlejningsgruppe, oplyser Nybolig.

Ansættelsen af Jan Dahl markerer ifølge erhvervsmægleren en strategisk beslutning om et fornyet fokus på udlejning, som forventes at medføre yderligere nyansættelser inden for den nærmeste fremtid.

"Vi har store forventninger til udviklingen på markedet for erhvervsudlejningsejendomme, og den udvikling ønsker vi at spille en aktiv rolle i. Derfor er det helt centralt for os, at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en specialiseret og dedikeret udlejningsafdeling, som via en unik kombination af viden, erfaring og eksekvering vil stille os særdeles stærkt på markedet,” udtaler Mikkel Andersen, partner hos Nybolig Erhverv København, i meddelelsen.

Jan Dahl er uddannet ejendomsmægler med MRICS-certifikatet og kommer fra en stilling som udlejningschef hos Sadolin & Albæk.

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier