EjendomsWatch

Nybolig Erhverv får ny direktør fra Sadolin & Albæk

Ny udlejningsdirektør skal skærpe Nybolig Erhvervs fokus på udlejning.

Foto: PR

Nybolig Erhverv København har ansat 35-årige Jan Dahl som ny leder af sin udlejningsgruppe, oplyser Nybolig.

Ansættelsen af Jan Dahl markerer ifølge erhvervsmægleren en strategisk beslutning om et fornyet fokus på udlejning, som forventes at medføre yderligere nyansættelser inden for den nærmeste fremtid.

"Vi har store forventninger til udviklingen på markedet for erhvervsudlejningsejendomme, og den udvikling ønsker vi at spille en aktiv rolle i. Derfor er det helt centralt for os, at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en specialiseret og dedikeret udlejningsafdeling, som via en unik kombination af viden, erfaring og eksekvering vil stille os særdeles stærkt på markedet,” udtaler Mikkel Andersen, partner hos Nybolig Erhverv København, i meddelelsen.

Jan Dahl er uddannet ejendomsmægler med MRICS-certifikatet og kommer fra en stilling som udlejningschef hos Sadolin & Albæk.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier