EjendomsWatch

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Thorkild Kristensen Erhverv opruster i smilets by ved at ansætte mægler fra Nykredit.

Foto: PR

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der i 30 år har haft fokus på det nordjyske, udvider sin afdeling i Aarhus med en mægler mere, meddeler selskabet.

Valget er faldet på Steen Kodahl Ledet, der senest har været ansat hos Nykredit som seniorvurderingsmand, er ejendomsmægler og har beskæftiget sig med erhvervsmarkedet i Aarhus siden 1999, med fokus på boligudlejning- og investeringsejendomme. 

"Vi har med ansættelsen af Steen fundet en kandidat med et stort netværk, indsigt i markedet og stor faglig kompetence," udtaler Jan Kirkebæk, medindehaver af Thorkild Kristensen Erhvervs Aarhus-kontor, i meddelelsen.

Udover syv år hos Nybolig Erhverv har Steen Kodahl Ledet tidligere været bl.a. afdelingschef hos Gaarde Erhverv og DTZ Egeskov og Lindquist, fremgår det.

Colliers udvider med kontor- og detail-mæglere

Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier