Ejendomsadministrator skifter ud i toppen

Lea Ejendomspartners direktør fratræder. Ifølge bestyrelsesformanden skal hans afløser udbygge selskabets position.
Foto: PR
Foto: PR

En af landets største ejendomsadministatorer skal have ny topchef.

Det er Lea Ejendomspartner, hvor direktør Bent Kandborg Kristensen nu planlægger sin pensionering og er klar til at give stafetten videre, oplyser selskabet.

”Da jeg overtog posten som adm. direktør i Lea Ejendomspartner og i datterselskabet Promana, satte jeg mig to essentielle mål. For det første ville jeg sikre en stabil, kontrolleret vækst i et konkurrencepræget marked. For det andet, og det er måske den vigtigste faktor, var det mit klare mål, at væksten sker gennem tilfredse og kompetente medarbejdere. Begge mål er nået, og nu er det derfor tid til at lade nye kræfter komme til," siger Bent Kristensen i en meddelelse.

Han konstaterer, at markedet for ejendomsadministratorer har været præget af en stigende efterspørgsel.

"Vi har i Lea og Promana været heldige med at tiltrække nye og fastholde eksisterende medarbejdere, og det har stor betydning for vores kunder, som er glade for en fast tilknyttet administrator/rådgiver. Jeg er stolt over, at vi i de sidste fem år stort set ikke har kendt til opsigelser — det er for mig et succeskriterium, der betyder noget i en branche med stor udskiftning," siger Bent Kristensen i meddelelsen.

Han fortsætter i virksomheden, blandt andet med at fastholde og udvikle de tætte kunderelationer, han har været med til at opbygge.

Ifølge Poul Erik Bech, bestyrelsesformand for Lea Ejendomspartner, skal den kommende direktør fastholde den positive udvikling, sikre en innovativ ejendomsadministration og udbygge virksomhedens position i Danmark.

”Vores ambitioner er fortsat høje for de kommende år, hvor vi ønsker at skabe Danmarks største uafhængige ejendomsadministration. Det er vores klare opfattelse, at der i markedet er et behov for at skabe en stærk virksomhed, der administrerer for tredjemand og ikke primært for ejerne selv,” siger Poul Erik Bech i meddelelsen.

EDC-chef vil forny en konservativ branche

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også