EjendomsWatch

Ejendomsadministrator skifter ud i toppen

Lea Ejendomspartners direktør fratræder. Ifølge bestyrelsesformanden skal hans afløser udbygge selskabets position.

Foto: PR

En af landets største ejendomsadministatorer skal have ny topchef.

Det er Lea Ejendomspartner, hvor direktør Bent Kandborg Kristensen nu planlægger sin pensionering og er klar til at give stafetten videre, oplyser selskabet.

”Da jeg overtog posten som adm. direktør i Lea Ejendomspartner og i datterselskabet Promana, satte jeg mig to essentielle mål. For det første ville jeg sikre en stabil, kontrolleret vækst i et konkurrencepræget marked. For det andet, og det er måske den vigtigste faktor, var det mit klare mål, at væksten sker gennem tilfredse og kompetente medarbejdere. Begge mål er nået, og nu er det derfor tid til at lade nye kræfter komme til," siger Bent Kristensen i en meddelelse.

Han konstaterer, at markedet for ejendomsadministratorer har været præget af en stigende efterspørgsel.

"Vi har i Lea og Promana været heldige med at tiltrække nye og fastholde eksisterende medarbejdere, og det har stor betydning for vores kunder, som er glade for en fast tilknyttet administrator/rådgiver. Jeg er stolt over, at vi i de sidste fem år stort set ikke har kendt til opsigelser — det er for mig et succeskriterium, der betyder noget i en branche med stor udskiftning," siger Bent Kristensen i meddelelsen.

Han fortsætter i virksomheden, blandt andet med at fastholde og udvikle de tætte kunderelationer, han har været med til at opbygge.

Ifølge Poul Erik Bech, bestyrelsesformand for Lea Ejendomspartner, skal den kommende direktør fastholde den positive udvikling, sikre en innovativ ejendomsadministration og udbygge virksomhedens position i Danmark.

”Vores ambitioner er fortsat høje for de kommende år, hvor vi ønsker at skabe Danmarks største uafhængige ejendomsadministration. Det er vores klare opfattelse, at der i markedet er et behov for at skabe en stærk virksomhed, der administrerer for tredjemand og ikke primært for ejerne selv,” siger Poul Erik Bech i meddelelsen.

EDC-chef vil forny en konservativ branche

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier