EjendomsWatch

EDC Erhverv ansætter finansmand som ny regionsdirektør

Erhvervsmægleren EDC Erhverv henter ny regionsdirektør til Syddanmark i finansverdenen. 

Foto: PR

Et nyt år betyder også en ny mand i spidsen for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Syddanmark.

Fra 1. januar tiltrådte Jens Balle nemlig som ny regionsdirektør for erhvervsmægleren i Syddanmark og som erhvervsmægler i Kolding, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Jens Balle har tidligere slået sine folder i finansverdenen, hvor han har været administrerende direktør i Handelsbankens investeringsforening, Handelsinvest.

"Min karriere i finansverdenen førte mig længere og længere væk fra kunderne. Jeg har savnet kontakten med kunderne og at være tæt på mit marked, og derfor glæder jeg mig til at kunne kombinere min finansielle viden med stærk rådgivning til de sydjyske ejendomsaktører. Jeg har nydt mine jobs, men har også haft et ønske om at nå at prøve en karriere mere - vi skal jo være længe på arbejdsmarkedet. Da muligheden bød sig i EDC Erhverv Poul Erik Bech faldt brikkerne således på plads. Her kan jeg kombinere min ekspertise med ønsket om at komme nærmere på kunderne," udtaler Jens Balle i meddelelsen.

Jens Balle har boet i Kolding i 12 år og kender derfor efter eget udsagn stedet som sin egen bukselomme. Og netop det lokale kendskab var en vigtig faktor i ansættelsen, forklarer administrerende direktør Robert Neble Larsen.

"Vi er naturligvis stærkt til stede i storbyerne, men samtidigt er en af vores virkelige styrker det indgående lokalkendskab og evnen til at kombinere de to perspektiver. Ansættelsen af "Koldingdrengen" Jens som regionsdirektør og daglig leder i Syddanmark - med hans baggrund og erfaring - er et væsentligt skridt mod det," udtaler Robert Neble Larsen.

EDC Erhverv napper kundechef fra Deas 

Erhvervsmæglerkæde fusionerer med københavnsk datterselskab 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier