EjendomsWatch

Freja Ejendomme henter forstærkning hos By & Havn

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme ansætter arkitekt med erfaring fra By & Havn og tegnestuen Big.

Foto: PR

I bestræbelserne på at styrke sin udvikling af statslige ejendomme har statens ejendomsselskab Freja Ejendomme ansat den 40-årige arkitekt Peter Larsson som projektleder, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Peter Larsson kommer fra en stilling som projektleder i udviklingsselskabet By & Havn, hvor han de seneste fem år har siddet i afdelingen for bæredygtighed og byliv.

"Min erfaring fra mine tidligere ansættelser vil være meget nyttig i min nye stilling hos Freja, hvor jeg skal udvikle tidligere statslige ejendomme til nye funktioner. Det er ikke kun min baggrund fra en udviklingsvirksomhed som By & Havn, som kommer i spil, Frejas store fokus på arkitektonisk kvalitet i deres projekter, gør også at min erfaring fra forskellige tegnestuer helt sikkert vil være en stor fordel. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med en hverdag med mange arkitekturrelaterede projekter," udtaler Peter Larsson i meddelelsen.

Den nye mand hos Freja har desuden tidligere erfaring fra tegnestuerne Big og Force4 Architects.

Freja Ejendomme specialiserer sig i at erhverve ejendomme fra staten og regioner med henblik på at udvikle og videresælge dem med størst mulig avance.

Freja fortsætter sit udsalg af statens ejendomme

Haves: Børnehjem, politi- og toldkontor — Søges: Interesserede købere

Post Danmark sælger ud af sin ejendomportefølje

 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier