EjendomsWatch

Freja skal sælge politistation i pendlerby

Ejendom, der har huset Nyborgs politistation, retssal og arrest, kommer på markedet via statens ejendomsselskab.

Den tidligere politistation i Nyborg er opført i 1920'erne og ligger ud til Nyborg Slots slotssø. | Foto: Freja Ejendomme

Den tidligere politistation i Stendamsgade i Nyborg kommer nu til salg, skriver Fyens Stiftstidende. Ejendommen har stået tom siden september 2015.

Adm. direktør for statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, Karen Mosbech, bekræfter over for avisen, at ejendommen bliver overtaget 1. august. Udbudsprisen ligger endnu ikke fast.

Ejendommen blev opført i 1920 og rummede frem til starten af 2000'erne både retssal, arrest, politistation og arrestforvarerens tjenestebolig.

Da arresten blev flyttet til statsfængslet, flyttede også kriminalpolitiet ind i ejendommen, der ved samme lejlighed fik en ordentlig overhaling.

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Freja sælger offentlige ejendomme med stor fortjeneste

Statens flytteplaner åbner markedet for konverteringsejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier