EjendomsWatch

Home Erhverv henter ny direktør til Aarhus-afdeling

Selvstændig mægler med en fortid hos EDC og Colliers bliver ny direktør hos Home Erhverv i Aarhus. Han vil skabe vækst ved at gøre det mere naturligt for udviklere og investorer fra Aarhus og København at gå til Home Erhverv.

Jan Hougaard, ny direktør hos Home Erhverv i Aarhus, kommer fra en baggrund som selvstændig. Han har også erfaring fra EDC Erhverv Poul Erik Bech samt Colliers. Foto: PR / Home Erhverv

Home Erhverv Aarhus får ny direktør. Det bliver Jan Hougaard, der har en fortid fra Colliers, EDC Erhverv Poul Erik Bech og flere perioder som selvstændig.

"Vi søgte en leder med tyngde, strategisk overblik og et stærkt netværk. Derfor pegede pilen på Jan Hougaard," udtaler Henrik Svane, indehaver af Home Erhverv, i en pressemeddelelse.

De seneste fire måneder har Jan Hougaard været selvstændig med eget firma, siden han i april stoppede som projektchef hos EDC Erhverv i Aarhus.

Før de fem år hos EDC var han selvstændig med eget mæglerfirma. Derudover brugte Hougaard 1994-2012 hos erhvervsmægleren Colliers, hvor han bl.a. var direktør for Aarhus-afdelingen og var partner, fremgår det af hans Linkedin-profil.

Jan Hougaard betegner det som et mål at gøre Home Erhverv til en større mægler.

"Jeg ser frem til igen at kunne træde i karakter i en virksomhed og være med til at forme fremtiden og skabe en vækstplan, som gør, at Home Erhverv igen får en fremtrædende rolle, ikke mindst på den lokale arena," siger Jan Hougaard, som peger på, at væksten bl.a. skal komme ved hjælp af tværgående samarbejde mellem investorer og udviklere fra Aarhus og København.

"Det er to byer i kraftig udvikling, og den udvikling er det mit mål, at Home Erhverv Østjylland skal være en naturlig del af," siger Jan Hougaard.

Nordicals gafler supersælger hos Home

Partner forlader Danbolig Erhverv efter fem måneder: "Vi har ikke været enige"

Home Erhverv i Roskilde får ny ejerkreds

Nyt tech-samarbejde vil skabe bedre og mere transparente ejendomshandler

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier