EjendomsWatch

Kristina Olsen bliver siddende i direktørstolen i Bonava

Kristina Olsen fortsætter som adm. direktør for Danmark og Norge i Bonava, efter hun overtog stillingen midlertidigt fra Torben Modvig, der bliver ny topchef i Casa til februar.

Kristina Olsen, adm. direktør i Bonava Danmark og Norge. | Foto: PR.

Kristina Olsen overtog posten som adm. direktør i svenskejede Bonava i oktober 2018, og hun bliver siddende som topchef for forretningen i Danmark og Norge. Det oplyser Bonava til EjendomsWatch.

Hun afløste Torben Modvig som adm. direktør, efter han meldte sin afgang i efteråret. Han overtager rollen som adm. direktør i ejendomsudvikleren Casa.

"Jeg er stolt over at jeg sammen med Morten Jakobsen får muligheden for at stå i spisen for Bonava Danmark og Norge. Jeg glæder mig til at videreføre det gode arbejde som Torben Modvig har lagt i at gøre Bonava til en af Nordeuropas stærkeste boligudviklings forretninger. Held og lykke til Torben i sit nye virke," skrev Kristina Olsen, der kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Bonava, på Linkedin tilbage i oktober.

Kristina Olsen har en HA fra Copenhagen Business School (CBS) og er statsautoriseret ejendomsmægler fra Niels Brock. Hun har løbende taget forskellige lederuddannelser på blandt andet Oxford University, skriver Bonava i en pressemeddelelse.

Hun har derudover siddet i en række lederjobs inden for salg, marketing og kundeservice både i entreprenørkoncernen NCC og senere i Bonava der i 2016 blev udskilt fra NCC i et aktieselskab, som fokuserer endnu mere på projektoboligmarkedet, fremgår det.

Ansvaret for ledelsen i Bonava blev i oktober delt mellem Kristina Olsen og Morten Jakobsen, økonomidirektør.

Bonava sælger færre boliger i Danmark 

Casa henter ny topchef hos Bonava

Bonava og PFA bygger boliger i Køge

Bonava vil bygge yderligere 160 boliger i Storkøbenhavn

Torben Modvig stopper som chef for Bonava 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier