Kristina Olsen bliver siddende i direktørstolen i Bonava

Kristina Olsen fortsætter som adm. direktør for Danmark og Norge i Bonava, efter hun overtog stillingen midlertidigt fra Torben Modvig, der bliver ny topchef i Casa til februar.
Kristina Olsen, adm. direktør i Bonava Danmark og Norge. | Foto: PR.
Kristina Olsen, adm. direktør i Bonava Danmark og Norge. | Foto: PR.

Kristina Olsen overtog posten som adm. direktør i svenskejede Bonava i oktober 2018, og hun bliver siddende som topchef for forretningen i Danmark og Norge. Det oplyser Bonava til EjendomsWatch.

Hun afløste Torben Modvig som adm. direktør, efter han meldte sin afgang i efteråret. Han overtager rollen som adm. direktør i ejendomsudvikleren Casa.

"Jeg er stolt over at jeg sammen med Morten Jakobsen får muligheden for at stå i spisen for Bonava Danmark og Norge. Jeg glæder mig til at videreføre det gode arbejde som Torben Modvig har lagt i at gøre Bonava til en af Nordeuropas stærkeste boligudviklings forretninger. Held og lykke til Torben i sit nye virke," skrev Kristina Olsen, der kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Bonava, på Linkedin tilbage i oktober.

Kristina Olsen har en HA fra Copenhagen Business School (CBS) og er statsautoriseret ejendomsmægler fra Niels Brock. Hun har løbende taget forskellige lederuddannelser på blandt andet Oxford University, skriver Bonava i en pressemeddelelse.

Hun har derudover siddet i en række lederjobs inden for salg, marketing og kundeservice både i entreprenørkoncernen NCC og senere i Bonava der i 2016 blev udskilt fra NCC i et aktieselskab, som fokuserer endnu mere på projektoboligmarkedet, fremgår det.

Ansvaret for ledelsen i Bonava blev i oktober delt mellem Kristina Olsen og Morten Jakobsen, økonomidirektør.

Bonava sælger færre boliger i Danmark 

Casa henter ny topchef hos Bonava

Bonava og PFA bygger boliger i Køge

Bonava vil bygge yderligere 160 boliger i Storkøbenhavn

Torben Modvig stopper som chef for Bonava 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også