EjendomsWatch

Torben Modvig stopper som chef for Bonava

Den svenske boligudviklers landechef i Danmark og Norge slutter til nytår og skal derfor finde nyt job andetsteds. Siden 2009 har han været i virksomheden.

Foto: PR

Boligudvikleren Bonava, der tidligere hed NCC Bolig, siger farvel til sin landechef for Danmark og Norge, Torben Modvig, der siden 2009 har siddet som chef.

"Torben Modvig har bidraget til udviklingen af det danske og norske marked for Bonava på mange måder. Bonavas forretning i Danmark og Norge er velorganiseret og fokuseret på at tilbyde gode hjem til danskere og nordmænd. Torben bliver i fire måneder, og fortsætter arbejdet med kunder og projekter," siger Joachim Hallengren, adm. direktør i Bonava-koncernen i en pressemeddelelse.

"Arbejdet med at udpege en efterfølger til Torben Modvig er påbegyndt. Torben vil søge andre udfordringer udenfor virksomheden," lyder det videre.

Torben Modvig har arbejdet i Rambøll og energiselskabet Shell, entreprenørfirmaet Davidsen Partnere og i udviklingsselskabet Schaumann Properties, inden han i 2009 blev adm. direktør for det daværende NCC Housing i Danmark.

Bonava vil bygge ejerlejligheder i Rungsted Kyst

Bonava indleder forårsopkøb på Amager

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier