Torben Modvig stopper som chef for Bonava

Den svenske boligudviklers landechef i Danmark og Norge slutter til nytår og skal derfor finde nyt job andetsteds. Siden 2009 har han været i virksomheden.
Foto: PR
Foto: PR

Boligudvikleren Bonava, der tidligere hed NCC Bolig, siger farvel til sin landechef for Danmark og Norge, Torben Modvig, der siden 2009 har siddet som chef.

"Torben Modvig har bidraget til udviklingen af det danske og norske marked for Bonava på mange måder. Bonavas forretning i Danmark og Norge er velorganiseret og fokuseret på at tilbyde gode hjem til danskere og nordmænd. Torben bliver i fire måneder, og fortsætter arbejdet med kunder og projekter," siger Joachim Hallengren, adm. direktør i Bonava-koncernen i en pressemeddelelse.

"Arbejdet med at udpege en efterfølger til Torben Modvig er påbegyndt. Torben vil søge andre udfordringer udenfor virksomheden," lyder det videre.

Torben Modvig har arbejdet i Rambøll og energiselskabet Shell, entreprenørfirmaet Davidsen Partnere og i udviklingsselskabet Schaumann Properties, inden han i 2009 blev adm. direktør for det daværende NCC Housing i Danmark.

Bonava vil bygge ejerlejligheder i Rungsted Kyst

Bonava indleder forårsopkøb på Amager

Bonava jagter nye investorer til boligprojekter

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også