EjendomsWatch

Bonava sælger færre boliger i Danmark

Det svenskejede boligudviklingsselskab afhænder færre boliger i Danmark og Norge, men højere priser sender nettoomsætningen op.

Joachim Hallengren, koncerndirektør i Bonava. | Foto: PR

Den svenskejede boligudvikler Bonava sælger færre boliger i Danmark og Norge, men nettoomsætningen fra det fælles marked stiger, viser selskabets delårsrapport for årets første ni måneder onsdag.

I de første ni måneder af 2018 blev der solgt 162 boliger mod 274 i samme periode sidste år. I tredje kvartal var tallet 46 mod 70 solgte boliger i tredje kvartal af 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier