Casa henter ny topchef hos Bonava

Torben Modvig overtager posten som adm. direktør efter ejer og nuværende topchef Michael Mortensen, der i stedet skal arbejde med at udvikle nye projekter for Casa. Hos Bonava er ny ledelse også på plads.
Torben Modvig bliver ny topchef i Casa. | Foto: PR.
Torben Modvig bliver ny topchef i Casa. | Foto: PR.

Torben Modvig overtager posten som adm. direktør i ejendomsudvikleren Casa, efter Michael Mortensen har valgt at arbejde med udvikling af nye projekter i virksomheden. Det skriver Casa i en pressemeddelelse.

Michael Mortensen, der ejer Casa sammen med kapitalfonden Catacap, træder tilbage som topchef den 1. februar "efter eget ønske og helt efter planen", fremgår det.

"Casa er i dag på et helt andet niveau end for bare 2-3 år siden, og vi er godt på vej mod at indfri vores finansielle målsætninger for 2020. Det er derfor helt efter planen, at vi nu ansætter en ny direktør til at lede virksomheden på næste del af rejsen," siger Eivind Kolding, bestyrelsesformand i Casa, i meddelelsen.

Ejendomsudvikleren begrunder lederskiftet med en voksende omsætning, der nærmer sig 2 mia. kr., en medarbejderstab på godt 200 og en rekordstor ordrebog, der også peger mod vækst i 2019 og kalder på en ny profil.

Torben Modvig kommer fra en stilling som adm. direktør for Bonava i Danmark og Norge, hvorfra han har omkring 10 års topledererfaring.

"Jeg kender Casa og har fulgt med i den imponerende rejse, som Michael og hans hold har været på. Jeg har stor respekt for deres bedrifter og de projekter, de har været involveret i," siger Torben Modvig i meddelelsen og tilføjer, at han glæder sig til at komme i gang.

Ansvaret for ledelsen i Bonava bliver fra den 8. oktober midlertidigt delt mellem Kristina Olsen, salgs- og marketingdirektør, og Morten Jakobsen, økonomidirektør. Kristina Olsen påtager sig den formelle rolle som adm. direktør, skriver Bonava i en pressemeddelelse.

"Vi har et velfungerende ledelsesteam i Bonava Danmark/Norge, og det bliver en rigtig god løsning at kunne fortsætte kursen med to erfarne chefer i et stærkt samarbejde," siger Joachim Hallengren, adm. direktør og koncernchef for Bonava, i meddelelsen.

Casa-ejer Michael Mortensen træder tilbage som topchef for at arbejde med projektudvikling. | Foto: Michael Drost Hansen.
Casa-ejer Michael Mortensen træder tilbage som topchef for at arbejde med projektudvikling. | Foto: Michael Drost Hansen.
 

To nye direktører skal udvikle Casa yderligere

Casa skal opføre ny skøjtehal i København som OPP-projekt

Bonava og PFA bygger boliger i Køge

Torben Modvig stopper som chef for Bonava 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Colourbox

Briefing uge 23: Koks i Koncenton