EjendomsWatch

Staten oplever rift om nedlagte ejendomme

Freja Ejendomme melder om flere større salg i andet kvartal. Ombygget hospital med langsigtet kontorlejer på plads er seneste tilføjelse i salgskataloget.

Ringe Sygehus på Midtfyn er blevet ombygget til kontorformål, har fået en langvarig lejeaftale på plads og er nu sat til salg. | Foto: Freja Ejendomme

Freja Ejendomme, statens ejendomsselskab, mærker også den generelle, høje efterspørgsel på det danske ejendomsmarked. I løbet af andet kvartal er flere ejendomme lavet blevet solgt enten med det samme eller som betingede handler, oplyser Freja.

I juni sætter Freja også en ny ejendom til salg. Det er Ringe Sygehus på Midtfyn, der er blevet ombygget til kontorformål.

"Vi har ombygget Ringe Sygehus i samarbejde med Faaborg Kommune, der er flyttet ind i lokalerne. Vi har indgået en 10 års uopsigelig lejekontrakt med kommunen, så her er mulighed for at gøre en sikker investering," siger salgschef Per Kondrup i meddelelsen.

I sensommeren sætter Freja endnu en portefølje til salg, fremgår det.

Nedlagt hospital i Nordsjælland nærmer sig et salg

Liebhaver-udvikler køber over 25.000 kvm nedlagt sygehus

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier