EjendomsWatch

Staten oplever rift om nedlagte ejendomme

Freja Ejendomme melder om flere større salg i andet kvartal. Ombygget hospital med langsigtet kontorlejer på plads er seneste tilføjelse i salgskataloget.

Ringe Sygehus på Midtfyn er blevet ombygget til kontorformål, har fået en langvarig lejeaftale på plads og er nu sat til salg. | Foto: Freja Ejendomme

Freja Ejendomme, statens ejendomsselskab, mærker også den generelle, høje efterspørgsel på det danske ejendomsmarked. I løbet af andet kvartal er flere ejendomme lavet blevet solgt enten med det samme eller som betingede handler, oplyser Freja.

I juni sætter Freja også en ny ejendom til salg. Det er Ringe Sygehus på Midtfyn, der er blevet ombygget til kontorformål.

"Vi har ombygget Ringe Sygehus i samarbejde med Faaborg Kommune, der er flyttet ind i lokalerne. Vi har indgået en 10 års uopsigelig lejekontrakt med kommunen, så her er mulighed for at gøre en sikker investering," siger salgschef Per Kondrup i meddelelsen.

I sensommeren sætter Freja endnu en portefølje til salg, fremgår det.

Nedlagt hospital i Nordsjælland nærmer sig et salg

Liebhaver-udvikler køber over 25.000 kvm nedlagt sygehus

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier