EjendomsWatch

Dades køber boligprojekt i Ballerup af staten

Storinvestoren Dades har købt et boligudviklingsprojekt i Ballerup, hvor der i 2019 skal stå 120 boliger klar. Sælger er statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme.

Pr-illustration af Dades' nyindkøbte grund, hvor der i dag er træer. | Foto: PR

Dommergårdsgrunden i Ballerup har skiftet hænder, efter Dades har købt det af statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme. Der skal indtil starten af 2019 udvikles godt 120 "familievenlige" boliger på grunden. Det skriver Dades i en pressemeddelse.

Der er i alt mulighed for at udvikle 11.500 kvm på grundstykket, fremgår det. Fra Dades adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen lyder det, at han gerne vil holde fokus på familieboliger uden for det centrale København.

"Boligudviklingsprojektet i Ballerup er en ny og spændende investering, der ligger godt i tråd med Dades’ investeringsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på behovet for attraktive familieboliger i kommunerne i Hovedstadsområdet. Jeg glæder mig til det videre udviklingsarbejde," siger han i pressemeddelelsen.

Ballerup og Fredericia er favoritter hos udenlandske virksomheder

Nedslidt butikscenter får borgmester til at lange ud mod falleret finansmand 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier