EjendomsWatch

Dades køber boligprojekt i Ballerup af staten

Storinvestoren Dades har købt et boligudviklingsprojekt i Ballerup, hvor der i 2019 skal stå 120 boliger klar. Sælger er statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme.

Pr-illustration af Dades' nyindkøbte grund, hvor der i dag er træer. | Foto: PR

Dommergårdsgrunden i Ballerup har skiftet hænder, efter Dades har købt det af statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme. Der skal indtil starten af 2019 udvikles godt 120 "familievenlige" boliger på grunden. Det skriver Dades i en pressemeddelse.

Der er i alt mulighed for at udvikle 11.500 kvm på grundstykket, fremgår det. Fra Dades adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen lyder det, at han gerne vil holde fokus på familieboliger uden for det centrale København.

"Boligudviklingsprojektet i Ballerup er en ny og spændende investering, der ligger godt i tråd med Dades’ investeringsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på behovet for attraktive familieboliger i kommunerne i Hovedstadsområdet. Jeg glæder mig til det videre udviklingsarbejde," siger han i pressemeddelelsen.

Ballerup og Fredericia er favoritter hos udenlandske virksomheder

Nedslidt butikscenter får borgmester til at lange ud mod falleret finansmand 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier