EjendomsWatch

Aberdeen gafler salgsdirektør hos Freja Ejendomme

Kapitalforvalteren henter erfarne kræfter med over 15 års erfaring fra ejendomsbranchen.

Foto: PR

Aberdeen Asset Management, der har omkring 45 mia. kr. under forvaltning i Danmark, har pr. 1. juli ansat Jes Rovsing som head of transactions, hvor han får ansvaret for køb og salg, når Aberdeens investorer ønsker at omlægge deres porteføljer.

"Jes kommer med en bred erfaring inden for ejendomstransaktioner og er vellidt i branchen. Derudover har han et solidt netværk, som vi ser frem til at få glæde af i det fremadrettede arbejde," siger Henrik Kruse, landechef hos Aberdeen Asset Management i en pressemeddelelse.

Jes Rovsing har over 15 års erfaring med ejendomsbranchen, senest som salgsdirektør hos statens ejendomsselskab Freja, hvor adm. direktør Karen Mosbech siger følgende om sin snart forhenværende medarbejder:

"Vi har været meget glade for at have Jes i de seks år, han har været hos Freja. Han har været med til at opbygge vores salgsafdeling fra bunden og skabt gode resultater. Vi ønsker ham al held og lykke fremover. Jeg er sikker på, at Aberdeen vil få meget glæde af ham."

Aberdeen-chef: Vi er landet på benene efter en turbulent periode

Kapitalforvalter bygger højhus i 23 etager i Silkeborg

Aberdeen søger uden for København

Aberdeen betalte kassen i Carlsberg Byen

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier