EjendomsWatch

Freja ansætter chefjurist fra Datea

Efter at have været hos Datea siden 2010 skifter Heidi Skovgaard til statens ejendomsselskab, Freja.

Foto: PR

Freja Ejendomme har ansat ny chefjurist i skikkelse af Heidi Skovgaard, meddeler Freja.

"Vi er utroligt glade for, at Heidi Skovgaard nu er en del af vores team. Vi glæder os meget til at få en kompetent jurist ind, og jeg er sikker på, at hun vil skabe stor værdi både her i huset og eksternt. Jeg er ikke i tvivl om, at vores samarbejdspartnere også vil få stor gavn af Heidis ekspertise," siger Karen Mosbech, adm. direktør hos Freja Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Heidi Skovgaard har været i ejendomsbranchen i knap to årtier, siden hun i 1998 blev færdiguddannet jurist fra Aarhus Universitet. Siden 2010 har hun arbejdet hos Datea, hvor hun har været advokat og har arbejdet med erhvervslejeret og ejendomstransaktioner," fremgår det.

"Jeg glæder mig meget til at tage hul på arbejdsopgaverne og til at indgå i et nyt miljø med en høj faglighed. Det tiltaler mig meget, at det er en mindre virksomhed, hvor samarbejde om projekterne vægter højt. Jeg fornemmer en helt særlig team spirit, som jeg virkelig ser frem til at blive en del af," lyder det fra den nye medarbejder, der tiltræder 1. maj.

Freja Ejendomme mere end fordobler resultatet

Freja-direktør indtræder i direktionen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier