EjendomsWatch

Direktør for Carlsberg Byen: Vi sælger en bolig om dagen

Jens Nyhus påpeger, at Københavns nye bydel har et prisleje for alle, hvilket skinner igennem i efterspørgslen. Boligtårn med 29 etager står snart færdigt.

Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen har godt gang i salget af projektsalget af det nye kvarter mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro i København, skriver Berlingske.

Det viser ifølge Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, at det er en misforståelse, når områdets projekter har fået ry for at være i den dyre ende. Mens nogle af de højest beliggende tårnlejligheder bliver solgt til høje priser, er kvadratmeterpriserne ifølge direktøren generelt i den lavere ende sammenlignet med omkringliggende kvarterer.

"Jeg vil faktisk vove at sige, at vi har nogle af Københavns lavere kvadratmeterpriser, hvis du sammenligner med lignende byggerier. Samtidig har vi almene boliger og ungdomsboliger, for det er vigtigt, at bydelen bliver blandet og mangfoldig. Det er hele idéen med planen herude. Og heldigvis vidner salget af lejligheder også om, at det bestemt ikke er for dyrt for et bredt udsnit af københavnere. For tiden sælger vi en lejlighed om dagen, så der er godt gang i den," siger Jens Nyhus til Berlingske.

De første beboere er rykket ind i kvarteret, og til sommer står den 29 etager høje boligejendom Bohrs Tårn færdig. Hen mod slutningen af året er yderligere 250-300 nye lejligheder klar til indflytning.

Carlsberg Byen er ejet af PFA (30 pct.), Carlsberg (25 pct.), Pensam (22,5 pct.) og Topdanmark (22,5 pct.).

Carlsberg Byen gør klar til næste etape

Carlsberg Byen foretrækker udenlandske arkitekter til nyt højhusbyggeri

Hollændere skal opføre arkitekthyldende kontorbygning i Carlsberg Byen

Forsiden lige nu

Malta-investor køber grund - vil bygge eksklusive boliger ved Køge

Efter en årelang proces er det lykkedes ejerne bag Nimgården at komme af med en grund på 7,5 hektar land. Advokat på handlen fortæller til EjendomsWatch, at de første 33 boliger skal stå klar i 2020. Det er ikke købers første ejendomsinvestering i Danmark, siger rådgiver.

Analysebureau: Spekulativt byggeri er ikke udbredt

Faldet i priserne på boligmarkederne i Danmarks nabolande, skal man ikke forveksle med tegn på, at en boble er ved at briste. Det er en priskorrektion skabt af mere byggeri - også i Danmarks bygges der over gennemsnittet, skriver analysehus.

Mørke skyer over Magasins britiske ejer

To britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for Debenhams leverandører, skulle stormagasinet ende i den situation, hvor man ikke selv kan betale.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier