EjendomsWatch

Gummistøvledesigner bringer spa-koncept til Carlsberg Byen

Ilse Jacobsen, som er kendt for både tv-program og gummistøvler, har investeret i nyt spa-koncept, som skal ligge i Carlsberg Byen.

Ilse Jacobsen, yderst til venstre, med et hold af medarbejdere. | Foto: PR

Den danske gummistøvledesigner Ilse Jacobsen har taget turen fra Hornbæk til København for at starte et nyt spa-koncept. I Carlsberg Byen åbner hun nu Take A Break Spa, som skal være den første af sin slags, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Jeg er entreprenør med en brændende passion for at så, så når jeg præsenteres for en god idé, hvor jeg kan se potentiale og muligheder for vækst, kan jeg nærmest ikke vente med at komme i gang," siger Ilse Jacobsen i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at inspirationen kommer fra udenlandske storbyer.

Ilse Jacobsen ejer i forvejen Kurbadet i Hornbæk. Håbet er at bringe atmosfære og oplevelser fra Kurbadet til Take A Break Spa. Det fremgår ikke, hvad en behandling vil koste, men at man vil tilbyde skønhedsbehandlinger "der er til at betale."

Gummistøvledesigner parat til at trække kommune i retten

Supermarkeder kæmper om lukrative hyldemeter i Carlsberg Byen 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier