EjendomsWatch

Gummistøvledesigner bringer spa-koncept til Carlsberg Byen

Ilse Jacobsen, som er kendt for både tv-program og gummistøvler, har investeret i nyt spa-koncept, som skal ligge i Carlsberg Byen.

Ilse Jacobsen, yderst til venstre, med et hold af medarbejdere. | Foto: PR

Den danske gummistøvledesigner Ilse Jacobsen har taget turen fra Hornbæk til København for at starte et nyt spa-koncept. I Carlsberg Byen åbner hun nu Take A Break Spa, som skal være den første af sin slags, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Jeg er entreprenør med en brændende passion for at så, så når jeg præsenteres for en god idé, hvor jeg kan se potentiale og muligheder for vækst, kan jeg nærmest ikke vente med at komme i gang," siger Ilse Jacobsen i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at inspirationen kommer fra udenlandske storbyer.

Ilse Jacobsen ejer i forvejen Kurbadet i Hornbæk. Håbet er at bringe atmosfære og oplevelser fra Kurbadet til Take A Break Spa. Det fremgår ikke, hvad en behandling vil koste, men at man vil tilbyde skønhedsbehandlinger "der er til at betale."

Gummistøvledesigner parat til at trække kommune i retten

Supermarkeder kæmper om lukrative hyldemeter i Carlsberg Byen 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier