EjendomsWatch

Praksis Arkitekter tegner nye boliger i Carlsberg Byen

Teamet til opførslen af de næste boliger i Carlsberg Byen er blevet udpeget, og det bliver Praksis Arkitekter, der skal stå for det arkitektoniske udtryk, mens andre velkendte virksomheder også er med.

Foto: PR

Når byggeriet af en ny boligkarré og tre rækkehuse går i gang i den nordlige ende af Carlsberg Byen, bliver det med et par velkendte firmaer bag, skriver Carlsberg Byen i en pressemeddelelse.

Byggeriet på i alt 53 lejligheder og 3 rækkehuse bliver således tegnet af Praksis Arkitekter, mens rådgivningsvirksomheden Alectia er ingeniører og entreprenør- og udviklingsselskabet HHM er totalentreprenør. Også 1:1 Landsskabsarkitekter er med i teamet.

Byggeriet bliver på omkring 5800 kvm samt 1000 kvm kælder til depot, teknik og cykelparkering.

"De fire parter har ved tidligere byggerier i Carlsberg Byen hver især imponeret med deres kreativitet og konstruktive tilgang, og som team har de vist et forbilledligt samarbejde. De forstår til fulde Carlsberg Byens særlige samarbejdsmodel, og vi er derfor meget tilfredse med udsigten til, at dette hold endnu engang skal bygge attraktive og kvalitetssikre boliger til Carlsberg Byen," udtaler Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, i meddelelsen.

Praksis Arkitekter har for nylig vundet arkitekturprisen Store Arne for Forskerboligerne i Carlsberg Byen, mens man har tegnet flere af de nye boligejendomme i den nye bydel.

"Hos Praksis er vi virkelig glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med vores bygherre Carlsberg Byen og folkene hos HHM og stolte af at kunne tegne videre på den enestående arkitektoniske historie grundlagt af bryggeren. Carlsbergs stemning har virkelig bidt sig fast på tegnestuen i Troense," udtaler Mads Bjørn Hansen, indehaver af Praksis Arkitekter.

Carlsberg Byen har solgt fra for over 2 mia. kr.

Hollændere skal opføre arkitekthyldende kontorbygning i Carlsberg Byen  

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier