Victoria Properties forbereder genopstandelse

Det er snart slut med at være en tom børsskal for Victoria Properties, der forbereder det finansielle fundament til ejendomsopkøb. Det børsnoterede ejendomsselskab nærmer sig emission med røde tal på bundlinjen.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF RITZAU FINANS

Det er snart slut med at være en tom børsskal for Victoria Properties, der fortsat har planer om at gennemføre en emission i juni, juli eller august.

Det er meldingen fra selskabet i forbindelse med regnskabet for første kvartal, der er offentliggjort onsdag.

Tallene bærer tydeligt præg af, at virksomheden ikke har nogen aktivitet i øjeblikket. Regnskabet viser et underskud på 400.000 kr. i årets første tre måneder, og selskabet har en negativ egenkapital på 900.000 kr.

Planen for fremtiden er, at Victoria Properties vil investere i danske ejendomme og pantebreve. Tidligere - inden selskabet blev en tom børsskal - har det investeret i primært tyske ejendomme.

De nye forretningsplaner kræver friske penge, hvilket blev meldt ud i april. Emissionen giver fortegningsret for eksisterende aktionærer.

"Ledelsen forventer, at emissionen i tredje kvartal 2017 vil kunne skabe basis for tilførsel af ny aktivitet til Victoria Properties. Selskabet forventer derfor, at det samlede resultat før skat vil være minus 1 mio. kr.," skriver selskabet om forventningerne til 2017.

Victoria Properties har været en tom børsskal i en længere periode. I starten af 2017 var der stor hurlumhej om aktien, hvor særligt private investorer var ivrige efter at købe aktien, hvilket gav store udsving i aktiekursen fra dag til dag.

Aktien koster onsdag 8,30 kr., hvilket værdisætter selskabet til 39 mio. kr. I løbet af januar var aktien oppe i næsten 15 kr. I år er aktien steget med 175,8 pct.

Victoria Properties vil hente nye penge og investere i danske ejendomme

Tom ejendomsaktie ryger til vejrs med nye folk i ejerkredsen

Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også