EjendomsWatch

Prime Office venter indtægter i den høje ende af udmeldt interval

Det børsnoterede ejendomsselskab fastholder dog resultatforventningerne.

Ejendomsselskabet Prime Office har leveret et regnskab for første kvartal, der bød på en lidt lavere driftsindtjening end i samme periode sidste år. Selskabet fastholder dog forventningerne til indtjeningen for hele året.

I første kvartal omsatte Prime Office for 27,2 mio. kr. mod 26,6 mio. kr. i første kvartal sidste år, mens resultatet af primær drift faldt til 16,9 mio. kr. fra 17,7 mio. kr.

Drifts-, salgs og administrationsomkostningerne steg til i alt 10,3 mio. kr. mod 8,8 mio. kr. i samme periode sidste år.

"Stigningen skal ses i lyset af et højere niveau for omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse og modernisering," begrunder Prime Office omkostningsudviklingen.

Nettoresultatet for perioden er faldet til 10,8 mio. kr. fra 12,9 mio. kr.

Prime Office venter for hele 2017 fortsat et resultat af primær drift (EBIT) på 66-72 mio. kr.

Endvidere fremgår regnskabet fortsat forventningerne om en omsætning for hele året i intervallet mellem 105 og 111 mio. kr., men hertil præciseres dog, at den ventes at udgøre "mere end" 108 mio. kr.

Prime Office kom i mål lidt bedre end forventet

Prime Office-direktør: Ejendomme har været undervurderet i årevis

Købmandsfond udbygger sin portefølje for et trecifret millionbeløb

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier