EjendomsWatch

Prime Office venter indtægter i den høje ende af udmeldt interval

Det børsnoterede ejendomsselskab fastholder dog resultatforventningerne.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Prime Office har leveret et regnskab for første kvartal, der bød på en lidt lavere driftsindtjening end i samme periode sidste år. Selskabet fastholder dog forventningerne til indtjeningen for hele året.

I første kvartal omsatte Prime Office for 27,2 mio. kr. mod 26,6 mio. kr. i første kvartal sidste år, mens resultatet af primær drift faldt til 16,9 mio. kr. fra 17,7 mio. kr.

Drifts-, salgs og administrationsomkostningerne steg til i alt 10,3 mio. kr. mod 8,8 mio. kr. i samme periode sidste år.

"Stigningen skal ses i lyset af et højere niveau for omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse og modernisering," begrunder Prime Office omkostningsudviklingen.

Nettoresultatet for perioden er faldet til 10,8 mio. kr. fra 12,9 mio. kr.

Prime Office venter for hele 2017 fortsat et resultat af primær drift (EBIT) på 66-72 mio. kr.

Endvidere fremgår regnskabet fortsat forventningerne om en omsætning for hele året i intervallet mellem 105 og 111 mio. kr., men hertil præciseres dog, at den ventes at udgøre "mere end" 108 mio. kr.

Prime Office kom i mål lidt bedre end forventet

Prime Office-direktør: Ejendomme har været undervurderet i årevis

Købmandsfond udbygger sin portefølje for et trecifret millionbeløb

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier