EjendomsWatch

Tom ejendomsaktie ryger til vejrs med nye folk i ejerkredsen

Tre forskellige selskaber har købt op i det lukkede ejendomsselskab.

Foto: Colourbox

Der er fart på aktien i Victoria Properties, efter at selskabet torsdag fik en hel ny ejerkreds, da storaktionæren Euroinvestor solgte sin ejerandel på 65 pct. af selskabet.

Aktien stiger fredag 25,5 pct. til 3,40 kr., hvilket værdisætter selskabet til knap 16 mio. kr.

Victoria Properties har, som navnet antyder, været et ejendomsselskab, men virksomheden har ikke længere nogen drift og er egentlig bare en tom børsskal.

Men torsdag solgte Euroinvestor sine aktier til en kreds bestående af selskaberne Scheibye Holding, DG-Byg og Chr. Rovsing, og de nye ejere har tilsyneladende skabt en øget interesse for, hvad Victoria Properties fremover skal lave.

Det er endnu ikke kendt, hvad der skal ske med selskabet, men det vil blive offentliggjort i 2017.

"Der vil i starten af det nye år blive meldt en plan ud vedrørende Victoria Properties," oplyste Victoria Properties direktør, Rasmus Bundgaard, torsdag i mail.

Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Ejendomsinvestorer melder klar til at sælge til Euroinvestor

Boligportal har kurs mod fondsbørsen ad bagvejen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier