EjendomsWatch

Børsnoteret ejendomsselskab vil sælge ud af erhvervsejendomme

For at målrette porteføljen nærmere strategien om, at boligejendomme skal udgøre en større andel af porteføljen, vil børsnoteret ejendomsselskab frasælge erhvervsejendomme, lyder det.

Henrik Frisch, bestyrelsesformand for Admiral Capital. | Foto: PR

Det børsnoterede selskab Admiral Capital vil målrette sin ejendomsporteføljen mod en højere andel af boligejendomme. Det oplyser selskabet i sit regnskab for årets første ni måneder mandag.

"Der er iværksat en plan for muligheden for yderligere salg af erhvervsejendomme over de kommende år, således at ejendomssammensætningen bliver vendt mere mod koncernens strategi om en højere boligandel," skriver bestyrelsen med formand Henrik Frisch i spidsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier