EjendomsWatch

Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Euroinvestor har solgt samtlige sine aktier i det lukkede ejendomsselskab til tre forskellige selskaber.

Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor. | Foto: PR/Euroinvestor

Euroinvestor har solgt samtlige sine aktier i det lukkede ejendomsselskab Victoria Properties til tre forskellige selskaber.

Det oplyser Euroinvestor i en meddelelse.

Hvad de nye aktionærer har af planer med selskabet, vil først blev afsløret efter nytår.

"Der vil i starten af det nye år blive meldt en plan ud vedrørende Victoria Properties," oplyser selskabets direktør, advokat Rasmus Bundgaard, i en mail til Ritzau Finans.

Han forklarer det med, at selskabet er børsnoteret, og derfor kan han ikke være mere specifik på nuværende tidspunkt, da alle planer børsretligt skal meldes ud over fondsbørsen.

Euroinvestor vil fokusere

Euroinvestors salg sker, fordi selskabet næste år vil fokusere kræfterne på udviklingen af koncernens nuværende onlineforretninger.

"Bestyrelsen har taget beslutningen om salg af vores andel i Victoria Properties for at kunne dedikere vores ressourcer 100 pct. til Euroinvestor.com's strategi, der er at være det førende online-mediehus inden for bolig- og finansmarkedet i Danmark," siger Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor.com, i en meddelelse.

Salget af ejerandelen medfører en mindre finansiel gevinst, men det har ikke været afgørende for beslutningen, siger Frederik Rovsing.

Euroinvestor ejede 3,02 mio. aktier svarende til knap 65 pct. af Victoria Properties efter et købstilbud tilbage i september.

Tre nye storaktionærer

Aktierne er blevet solgt til tre forskellige. Scheibye Holding har købt af aktierne 1,35 mio. aktier svarende til 29,01 pct. af aktierne i Victoria Properties.

DG Byg har købt 1,21 mio. aktier svarende til 25,92 pct. af selskabet. Chr. Rovsing har købt 466.000 aktier eller 10 pct. af Victoria Properties.

Ejendomsinvestorer melder klar til at sælge til Euroinvestor

Boligportal har kurs mod fondsbørsen ad bagvejen

Euroinvestor fåmælt om køb af ejendomsselskab

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier