EjendomsWatch

Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Euroinvestor har solgt samtlige sine aktier i det lukkede ejendomsselskab til tre forskellige selskaber.

Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor. | Foto: PR/Euroinvestor

Euroinvestor har solgt samtlige sine aktier i det lukkede ejendomsselskab Victoria Properties til tre forskellige selskaber.

Det oplyser Euroinvestor i en meddelelse.

Hvad de nye aktionærer har af planer med selskabet, vil først blev afsløret efter nytår.

"Der vil i starten af det nye år blive meldt en plan ud vedrørende Victoria Properties," oplyser selskabets direktør, advokat Rasmus Bundgaard, i en mail til Ritzau Finans.

Han forklarer det med, at selskabet er børsnoteret, og derfor kan han ikke være mere specifik på nuværende tidspunkt, da alle planer børsretligt skal meldes ud over fondsbørsen.

Euroinvestor vil fokusere

Euroinvestors salg sker, fordi selskabet næste år vil fokusere kræfterne på udviklingen af koncernens nuværende onlineforretninger.

"Bestyrelsen har taget beslutningen om salg af vores andel i Victoria Properties for at kunne dedikere vores ressourcer 100 pct. til Euroinvestor.com's strategi, der er at være det førende online-mediehus inden for bolig- og finansmarkedet i Danmark," siger Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor.com, i en meddelelse.

Salget af ejerandelen medfører en mindre finansiel gevinst, men det har ikke været afgørende for beslutningen, siger Frederik Rovsing.

Euroinvestor ejede 3,02 mio. aktier svarende til knap 65 pct. af Victoria Properties efter et købstilbud tilbage i september.

Tre nye storaktionærer

Aktierne er blevet solgt til tre forskellige. Scheibye Holding har købt af aktierne 1,35 mio. aktier svarende til 29,01 pct. af aktierne i Victoria Properties.

DG Byg har købt 1,21 mio. aktier svarende til 25,92 pct. af selskabet. Chr. Rovsing har købt 466.000 aktier eller 10 pct. af Victoria Properties.

Ejendomsinvestorer melder klar til at sælge til Euroinvestor

Boligportal har kurs mod fondsbørsen ad bagvejen

Euroinvestor fåmælt om køb af ejendomsselskab

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier