Euroinvestor sælger alle aktier i Victoria Properties

Euroinvestor har solgt samtlige sine aktier i det lukkede ejendomsselskab til tre forskellige selskaber.
Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor. | Foto: PR/Euroinvestor
Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor. | Foto: PR/Euroinvestor
AF RITZAU FINANS

Euroinvestor har solgt samtlige sine aktier i det lukkede ejendomsselskab Victoria Properties til tre forskellige selskaber.

Det oplyser Euroinvestor i en meddelelse.

Hvad de nye aktionærer har af planer med selskabet, vil først blev afsløret efter nytår.

"Der vil i starten af det nye år blive meldt en plan ud vedrørende Victoria Properties," oplyser selskabets direktør, advokat Rasmus Bundgaard, i en mail til Ritzau Finans.

Han forklarer det med, at selskabet er børsnoteret, og derfor kan han ikke være mere specifik på nuværende tidspunkt, da alle planer børsretligt skal meldes ud over fondsbørsen.

Euroinvestor vil fokusere

Euroinvestors salg sker, fordi selskabet næste år vil fokusere kræfterne på udviklingen af koncernens nuværende onlineforretninger.

"Bestyrelsen har taget beslutningen om salg af vores andel i Victoria Properties for at kunne dedikere vores ressourcer 100 pct. til Euroinvestor.com's strategi, der er at være det førende online-mediehus inden for bolig- og finansmarkedet i Danmark," siger Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor.com, i en meddelelse.

Salget af ejerandelen medfører en mindre finansiel gevinst, men det har ikke været afgørende for beslutningen, siger Frederik Rovsing.

Euroinvestor ejede 3,02 mio. aktier svarende til knap 65 pct. af Victoria Properties efter et købstilbud tilbage i september.

Tre nye storaktionærer

Aktierne er blevet solgt til tre forskellige. Scheibye Holding har købt af aktierne 1,35 mio. aktier svarende til 29,01 pct. af aktierne i Victoria Properties.

DG Byg har købt 1,21 mio. aktier svarende til 25,92 pct. af selskabet. Chr. Rovsing har købt 466.000 aktier eller 10 pct. af Victoria Properties.

Ejendomsinvestorer melder klar til at sælge til Euroinvestor

Boligportal har kurs mod fondsbørsen ad bagvejen

Euroinvestor fåmælt om køb af ejendomsselskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende