EjendomsWatch

PFA henter elektronikkæde til Lyngby

I slutningen af 2017 åbner en stor butik i ejendommen, hvor Kulturhuset tidligere havde hjemme. Red Property Advisers har været rådgiver på casen.

Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme. | Foto: PR

I slutningen af 2017 åbner elektronikkæden Power en butik på Klampenborgvej i Kgs. Lyngby. Det nye elektronikvarehus bliver på ca. 1500 kvm og skal erstatte den hidtidige lejer, Kulturhuset, skriver ejeren af ejendommen, PFA, i en pressemeddelelse.

Det er PFA Ejendomme, der ejer bygningen, og her glæder direktør Michael Bruhn sig over at have indgået aftalen med Power, som kan overtage de lettere ombyggede arealer fra Kulturhuset.

"Power er en interessant lejer, som i kombination med den centrale beliggenhed midt i Lyngby vil understøtte et øget kundeflow til ejendommen. Lyngbyområdet er i forvejen inde i en positiv udvikling, og med udlejningen af lokaler til Power samt udvidelsen af den nuværende biograf er der tale om en markant styrkelse af ejendommens erhvervsmæssige profil. Samtidig forventer vi, at investeringen vil give vores kunder et godt afkast," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Med udlejningen af lokaler til den nye Power-butik samt udvidelsen af den eksisterende biograf er ejendommen næsten fuldt udlejet. Det er Red Property Advisers, som har hjulpet PFA med at matche lejemål og lejer.

"Vi er overbeviste om, at Power er en god erstatning for Kulturhuset, da de er en stærk aktør inden for branchen, og da det sikrer en god konkurrence og et stærkt lejermix i Lyngby, som vil understøtte bl.a. Magasin, således at omsætningen forbliver i Lyngby," siger Kristian Vinggaard, partner og chef for retailafdelingen hos Red Property Advisors, i meddelelsen.

PFA's ejendomme giver højere afkast i første kvartal

Shoppingcenter tjener mere på lidt flere kunder

Strøgbutikkerne bliver ved med at blomstre

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier