EjendomsWatch

Strøgbutikkerne bliver ved med at blomstre

Det går stadig godt for de københavnske strøgejendomme. Udenlandske investorer investerer i dem, internationale brands lejer sig ind, og danske forbrugere og turister handler på livet løs.

Ejendommen Amagertorv 2 med Louis Vuitton som lejer blev tidligere i år solgt i år til en udenlandsk investor. Luksusbutikken er en af de butikker, som fortsat tiltrækker kunder til Strøget. | Foto: Stine Bidstrup/Jyllands-Posten

De seneste år er Strøget i København blevet mere og mere populært både blandt udenlandske investorer og internationale brands, som gerne vil pryde den gamle gågade.

Den tendens ser ud til at fortsætte, mener Jesper Damborg, partner i Capital Investment, der er specialiseret i transaktioner med udenlandske investorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier