EjendomsWatch

Deas bistår PFA i at nå 4 mia. kr. i boligejendomme

Udlejningen af PFA Ejendommes nye lejeboligprojekt i Københavns Sydhavnskvarter markerer både starten på pensionskassens nye boligstrategi og et samarbejde med ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Foto: PR

PFA Ejendomme tager nu den første ejendom i brug i forbindelse med en ny boligstrategi, hvor pensionskassen samarbejder med ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Det skriver Deas i en pressemeddelse.

Målsætningen for PFA Ejendomme er at opbygge en større portefølje af udlejningsejendomme i boligsegmentet for op til 4 mia. kr. i og uden for København i de kommende år.

"Vi har valgt Deas som manager, fordi vi tror på, at de kan bidrage som innovativ samarbejdspartner. Frederikskaj 2 er den første nyopførte ejendom i vores nye boligstrategi, hvor vi i de kommende år vil investere 4 mia. kr. i fortrinsvis udlejningsboliger over hele landet. Det kommer både de lokale indbyggere og vores pensionskunder til gavn," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Deas er blevet valgt af den samlede PFA-koncern til at realisere selskabets danske boligstrategi i samarbejde med PFA Ejendomme.

"Vi skal bistå PFA Ejendomme med opbygningen af den nye boligportefølje, dels med støtte og rådgivning i købsfasen, dels med bygherrerådgivning samt udlejning og efterfølgende administration og drift. Og vi glæder os til at bringe vores kompetencer som full service property house i spil i samarbejdet," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

De 64 lejeboliger på Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavn bliver på 80-120 kvm med to til fire værelser. Ejendomme ligger ud til vandet og tæt på den kommende metrostation i Sydhavnen.

Bebyggelsens er opført i et samarbejde mellem PFA og MT Højgaard med Deas som bygherrerådgiver. Den består af fire boligblokke, og beboerne vil kunne flytte ind i sensommeren 2017.

Pensionskasser vil investere 60 mia. kr. i ejendomme frem mod 2020

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

PFA og Industriens Pension sætter 1 mia. kr. i ny boligfond

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier