EjendomsWatch

Deas bistår PFA i at nå 4 mia. kr. i boligejendomme

Udlejningen af PFA Ejendommes nye lejeboligprojekt i Københavns Sydhavnskvarter markerer både starten på pensionskassens nye boligstrategi og et samarbejde med ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Foto: PR

PFA Ejendomme tager nu den første ejendom i brug i forbindelse med en ny boligstrategi, hvor pensionskassen samarbejder med ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Det skriver Deas i en pressemeddelse.

Målsætningen for PFA Ejendomme er at opbygge en større portefølje af udlejningsejendomme i boligsegmentet for op til 4 mia. kr. i og uden for København i de kommende år.

"Vi har valgt Deas som manager, fordi vi tror på, at de kan bidrage som innovativ samarbejdspartner. Frederikskaj 2 er den første nyopførte ejendom i vores nye boligstrategi, hvor vi i de kommende år vil investere 4 mia. kr. i fortrinsvis udlejningsboliger over hele landet. Det kommer både de lokale indbyggere og vores pensionskunder til gavn," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Deas er blevet valgt af den samlede PFA-koncern til at realisere selskabets danske boligstrategi i samarbejde med PFA Ejendomme.

"Vi skal bistå PFA Ejendomme med opbygningen af den nye boligportefølje, dels med støtte og rådgivning i købsfasen, dels med bygherrerådgivning samt udlejning og efterfølgende administration og drift. Og vi glæder os til at bringe vores kompetencer som full service property house i spil i samarbejdet," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

De 64 lejeboliger på Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavn bliver på 80-120 kvm med to til fire værelser. Ejendomme ligger ud til vandet og tæt på den kommende metrostation i Sydhavnen.

Bebyggelsens er opført i et samarbejde mellem PFA og MT Højgaard med Deas som bygherrerådgiver. Den består af fire boligblokke, og beboerne vil kunne flytte ind i sensommeren 2017.

Pensionskasser vil investere 60 mia. kr. i ejendomme frem mod 2020

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

PFA og Industriens Pension sætter 1 mia. kr. i ny boligfond

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier