EjendomsWatch

Deas bistår PFA i at nå 4 mia. kr. i boligejendomme

Udlejningen af PFA Ejendommes nye lejeboligprojekt i Københavns Sydhavnskvarter markerer både starten på pensionskassens nye boligstrategi og et samarbejde med ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Foto: PR

PFA Ejendomme tager nu den første ejendom i brug i forbindelse med en ny boligstrategi, hvor pensionskassen samarbejder med ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Det skriver Deas i en pressemeddelse.

Målsætningen for PFA Ejendomme er at opbygge en større portefølje af udlejningsejendomme i boligsegmentet for op til 4 mia. kr. i og uden for København i de kommende år.

"Vi har valgt Deas som manager, fordi vi tror på, at de kan bidrage som innovativ samarbejdspartner. Frederikskaj 2 er den første nyopførte ejendom i vores nye boligstrategi, hvor vi i de kommende år vil investere 4 mia. kr. i fortrinsvis udlejningsboliger over hele landet. Det kommer både de lokale indbyggere og vores pensionskunder til gavn," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Deas er blevet valgt af den samlede PFA-koncern til at realisere selskabets danske boligstrategi i samarbejde med PFA Ejendomme.

"Vi skal bistå PFA Ejendomme med opbygningen af den nye boligportefølje, dels med støtte og rådgivning i købsfasen, dels med bygherrerådgivning samt udlejning og efterfølgende administration og drift. Og vi glæder os til at bringe vores kompetencer som full service property house i spil i samarbejdet," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, i meddelelsen.

De 64 lejeboliger på Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavn bliver på 80-120 kvm med to til fire værelser. Ejendomme ligger ud til vandet og tæt på den kommende metrostation i Sydhavnen.

Bebyggelsens er opført i et samarbejde mellem PFA og MT Højgaard med Deas som bygherrerådgiver. Den består af fire boligblokke, og beboerne vil kunne flytte ind i sensommeren 2017.

Pensionskasser vil investere 60 mia. kr. i ejendomme frem mod 2020

Deas fordobler indtjeningen og har mål om mere

PFA og Industriens Pension sætter 1 mia. kr. i ny boligfond

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier