EjendomsWatch

Hotel-familie har vækstambitioner

Provinskæden er oppe på syv hoteller og jagter flere efter rekordregnskab. Opskriften på succes er simpel ifølge ejeren, der dog tøver med at erobre København.

Sidste år overtog Milling Hotels det kriseramte Hotel Chagall i Aalborg. De hedder nu Hotel Gestus og leverer efter en istandsættelse sorte tal til bundlinjen ifølge Jan Milling . | Foto: PR

Milling Hotels, der er ejet af det odenseanske ægtepar Dorte og Jan Milling, satte sidste år indtjeningsrekord med 13,6 mio. kr., skriver Børsen. Jan Milling forventer, at overskuddet for 2017 bliver en tand højere.

Strategien går ud på at købe hotelejendomme med uforløst potentiale, hvor den tømreruddannede Jan Milling dernæst står i spidsen for en renovering. Samtidig optimerer man driften.

"Vi går ind og foretager nogle ændringer, og så tjener vi penge stort set fra første dag. Vi lægger vores egen personlige charme ind, og det virker altså," siger Jan Milling til Børsen.

På sigt er målsætningen at blive landsdækkende, men ifølge Jan Milling vil man ikke betale overpris for københavnske hotelejendomme. Derfor er han nu begyndt at kigge på ejendomme, der kan konverteres til hoteldrift.

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Ny hotelejer vender millionunderskud til millionoverskud på 10 måneder

"Ekstrem" efterspørgsel på ejendomme til hoteller i København

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier