EjendomsWatch

"Ekstrem" efterspørgsel på ejendomme til hoteller i København

Hotelkæderne står i kø for at få fingrene i ejendomme til nye hoteller i København, lyder det fra konsulentfirma.

Foto: PR

Appetitten på nye hoteller i København kan i den grad mærkes på efterspørgslen efter grunde og ejendomme i byen, skriver Børsen.

Hos konsulentfirmaet Telling & Nesager, der overvåger det københavnske hotelmarked på vegne af inden- og udenlandske operatører, taler partneren Michael Telling om en "ekstrem" efterspørgsel fra kunderne på nye projekter. 

"Hver gang vi har en egnet ejendom, så har vi ikke bare en eller to hotelkæder, der er interesserede. Så har vi ti eller 15, der siger, at den vil de rigtig gerne have fat i," siger Michael Telling til mediet og påpeger, at han aldrig har oplevet så stor efterspørgsel i København, som der er lige nu.

Hos både Scandic Hotels, Radisson og BC Hospitality Group, der blandt andet driver Marriott, mærker man den store konkurrence om grunde og ejendomme, hvor flere aktører kæmper om de samme grunde, lyder det fra parterne.

Lavprishoteller kan give jackpot

Norsk milliardær overtager Hilton-hotel og bygger nyt i Københavns Lufthavn

Hotelkæde og kapitalfond bejler til KAB's historiske domicil 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier