Arp-Hansen bygger hotel på 10 etager

En af Danmarks helt store hotelkæder skal være større. Det sker med et nyt hotel i København, der føjer 585 værelser med central beliggenhed til kapaciteten, der i forvejen tæller 11 hoteller i byen.
Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade i 2009. Lavprishotellet ejes af Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Niels Christensen/Politiken
Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade i 2009. Lavprishotellet ejes af Arp-Hansen Hotel Group. | Foto: Niels Christensen/Politiken

Hotelkæden Arp-Hansen vil på hjørnet af Bernstoffsgade og Kalvebod Brygge opføre et nyt hotel, af den såkaldte "Wakeup"-model i København. Det skal give 585 ekstra værelser af en mindre karakter, fortæller direktøren til Berlingske Business.

"Vi har i forvejen to Wakeup-hoteller København, og de er stort set fyldt til randen. Derfor har vi haft et ønske om at skabe flere Wakeup-værelser," siger Dorte Krak, adm. direktør for Arp-Hansen Hotel Group, der i slutningen af 2016 overtog den gamle kontorejendom, der nu skal være hotel.

Gæsterne vælter ind på de danske hoteller 

Værelserne i "Wakeup"-modellen går ud på at levere en luksus hoteloplevelse på begrænset areal, i dette hotel bliver værelserne på 12 kvm. Der vil eksempelvis være bad, seng og aircondition, men ingen minibar eller strygebræt på værelset. Prisen for et værelse starter omkring 400 kr., fremgår det.

Lavprishoteller kan give jackpot 

Hotellet skal med sine 10 etager stå færdig i sommeren 2018, hvor også morgenmadsrestauranten med 360 graders udsyn over København skal tages i brug. Arkitekt Kim Utzon har tegnet hotellet.

Det fremgår ikke, hvad prisen på projektet er.

Arp-Hansen har i forvejen 11 hoteller i København, og fortalte for nyligt om planer for at udvide med hoteller i Aarhus.

Hotelkæde knopskyder i både København og Aarhus

Arp-Hansen sætter ny regnskabsrekord

Hoteller er højt på ønskelisten hos pengestærke pensionskasser 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også