EjendomsWatch

Arp-Hansen bygger hotel på 10 etager

En af Danmarks helt store hotelkæder skal være større. Det sker med et nyt hotel i København, der føjer 585 værelser med central beliggenhed til kapaciteten, der i forvejen tæller 11 hoteller i byen.

Wakeup Copenhagen på Carsten Niebuhrs Gade i 2009. Lavprishotellet ejes af Arp-Hansen Hotel Group.

Hotelkæden Arp-Hansen vil på hjørnet af Bernstoffsgade og Kalvebod Brygge opføre et nyt hotel, af den såkaldte "Wakeup"-model i København. Det skal give 585 ekstra værelser af en mindre karakter, fortæller direktøren til Berlingske Business.

"Vi har i forvejen to Wakeup-hoteller København, og de er stort set fyldt til randen. Derfor har vi haft et ønske om at skabe flere Wakeup-værelser," siger Dorte Krak, adm. direktør for Arp-Hansen Hotel Group, der i slutningen af 2016 overtog den gamle kontorejendom, der nu skal være hotel.

Gæsterne vælter ind på de danske hoteller

Værelserne i "Wakeup"-modellen går ud på at levere en luksus hoteloplevelse på begrænset areal, i dette hotel bliver værelserne på 12 kvm. Der vil eksempelvis være bad, seng og aircondition, men ingen minibar eller strygebræt på værelset. Prisen for et værelse starter omkring 400 kr., fremgår det.

Lavprishoteller kan give jackpot

Hotellet skal med sine 10 etager stå færdig i sommeren 2018, hvor også morgenmadsrestauranten med 360 graders udsyn over København skal tages i brug. Arkitekt Kim Utzon har tegnet hotellet.

Det fremgår ikke, hvad prisen på projektet er.

Arp-Hansen har i forvejen 11 hoteller i København, og fortalte for nyligt om planer for at udvide med hoteller i Aarhus.

Hotelkæde knopskyder i både København og Aarhus

Arp-Hansen sætter ny regnskabsrekord

Hoteller er højt på ønskelisten hos pengestærke pensionskasser

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier