EjendomsWatch

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Det familieejede Hotel Chagall i Aalborg bliver en del af fynske Milling Hotels, skriver Børsen.

Foto: PR

Den fynske hotelkæde Milling Hotels med stifter Jan Milling i spidsen har overtaget Hotel Chagall i Aalborg med 78 værelser, skriver Børsen.

"Vores drøm har hele tiden været at være landsdækkende, og det synes jeg, vi er nu," siger Jan Milling til onlineudgaven af avisen.

Det er familien Byrdal, der nu sælger hotellet, der skal renoveres. I forvejen ejer familien Aalborg-hotellet Radisson Blu Limfjord, skriver Børsen.

Milling Hotels omfatter i forvejen seks hoteller: Hotel Ansgar, Hotel Windsor og Hotel Plaza i Odense, Hotel Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart samt Hotel Søpark i Maribo.

Ny hotelejer vender millionunderskud til millionoverskud på 10 måneder

Piloter vil af med midtjysk hotel

Comwell-hoteller tjener igen penge

Scandic får sit hotel nummer to i Aalborg

 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier