EjendomsWatch

Lokal milliardær køber endnu en sydfynsk ejendom

Milliardæren Erik Skjærbæks selskab SE Ejendomme har købt endnu en boligejendom på havnen i Svendborg. 

Foto: Jesper Mortensen/Polfoto

SE Ejendomme, der er ejet af den lokale milliardær Erik Skjærbæk, har erhvervet sig endnu en ejendom Svendborg havn, skriver Fyns Amts Avis.

Selskabet har således købt en boligudlejningsejendom med 56 lejligheder ved navn Bio-karréen af selskabet Living Development. Ifølge direktør i SE Ejendomme, Sten Klarskov, skal det ses som en god forretning på længere sigt.

"Det er den første lidt større boligudlejningsejendom, som vi køber i Svendborg. De andre projekter på Jessens Mole og Kullinggade 29 er som udgangspunkt mest tænkt til at blive ejerboliger, selvom det dog også kan være, at der bliver lejemål i blandt," siger han til mediet med henvisning til, at man tidligere har købt en gammel trælast og en grund til nybyggeri på samme havn.

Sten Klarskov ønsker ikke at oplyse prisen på ejendommen, men i følge erhvervsdatabasen BIQ lyder købesummen på 68,4 mio. kr.

Lokal milliardær køber igen op på Sydfyn

Milliardærs sydfynske havnebyggeri er endelig på plads

Milliardær køber op i hjemby

 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier