EjendomsWatch

Lokal milliardær køber endnu en sydfynsk ejendom

Milliardæren Erik Skjærbæks selskab SE Ejendomme har købt endnu en boligejendom på havnen i Svendborg. 

Foto: Jesper Mortensen/Polfoto

SE Ejendomme, der er ejet af den lokale milliardær Erik Skjærbæk, har erhvervet sig endnu en ejendom Svendborg havn, skriver Fyns Amts Avis.

Selskabet har således købt en boligudlejningsejendom med 56 lejligheder ved navn Bio-karréen af selskabet Living Development. Ifølge direktør i SE Ejendomme, Sten Klarskov, skal det ses som en god forretning på længere sigt.

"Det er den første lidt større boligudlejningsejendom, som vi køber i Svendborg. De andre projekter på Jessens Mole og Kullinggade 29 er som udgangspunkt mest tænkt til at blive ejerboliger, selvom det dog også kan være, at der bliver lejemål i blandt," siger han til mediet med henvisning til, at man tidligere har købt en gammel trælast og en grund til nybyggeri på samme havn.

Sten Klarskov ønsker ikke at oplyse prisen på ejendommen, men i følge erhvervsdatabasen BIQ lyder købesummen på 68,4 mio. kr.

Lokal milliardær køber igen op på Sydfyn

Milliardærs sydfynske havnebyggeri er endelig på plads

Milliardær køber op i hjemby

 

Mere fra EjendomsWatch

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier