EjendomsWatch

Norsk investor rykker ind i Danmark med opkøb for over 300 mio. kr.

Det kommende Næstved Retail Park på knap 20.000 kvm overtages af norske NRP, som i forvejen er aktiv i Sverige og Norge.

På nær et enkelt butikslokale og en cafe er alt udlejet i det kommende Næstved Retail Park. | Foto: Visualisering fra Årstiderne Arkiekter

Det norske investeringsselskab NRP (Ness, Risan & Partners) er kommende ejer af 15 butikslejemål i Næstved til en handelsværdi over 300 mio. kr., oplyser udvikleren af projektet, aarhusianske Innovater.

Butikkerne udgør Næstved Retail Park, der forventes klar til lejerne næste år. Alt er udlejet pånær et enkelt butikslokale og en café, fremgår det.

"NRP er en stor spiller på det nordiske marked, og det glæder os meget, at vi med Næstved Retail Park rammer en projektvolumen og -kvalitet, der har vakt deres interesse. Vi byder dem varmt velkommen i vores investorkreds," udtaler Peter Søgaard, udviklingsdirektør hos Innovater, i en pressemeddelelse.

Næstved Retail Park er arkitektonisk tilpasset omgivelserne og opføres derfor i tre forskudte niveauer, hvor de besøgende til butikkerne får adgang til udnyttede tagflader med plads til leg, ophold og friske forsyninger. Altså mere end et almindeligt box shop-byggeri, lyder beskrivelsen.

Mægler melder om interesse

Butiksområdet ligger på Køgevej, som er tæt på Sydmotorvejen, ringvejene, Næstved Storcenter og Næstved midtby

Hos Colliers, der formidlet salget af ejendommen, melder erhvervsmægler Anders Holm om køberinteresse trods corona.

"Vi er stolte over at have formidlet salget, som med en pris pænt over 300 millioner kroner er en markant transaktion inden for dette segment i Danmark. Trods corona har der været god interesse fra blandt andet udenlandske investorer, som har været tiltrukket af lange cashflows og det faktum, at en betydelig del af lejerne har haft en rigtig fin omsætning det seneste år trods diverse restriktioner," udtaler han.

Ifølge Markus Faye Leandersson, projektmælger hos NRP, har projektet har flere elementer, som passer til investeringsstrategien:

"Dette er en moderne ejendom med god strategisk beliggenhed, udlejet på lange kontrakter til stærke lejere. Endvidere tror NRP på denne del af retail-/big-box segmentet, og at shopping-konceptet kombineres med tilrettelagte kundeoplevelser. NRP ønsker også at udvide eksponeringen i Danmark, og Næstved Retail Park er en rigtig tilføjelse til porteføljen."

Aarhus-udvikler rider højt på coronabølge og viser voksende muskler i boligben 

Næstved-familie river entreprisekontrakt over efter strid om manglende betaling

Sydsjællandsk havn flytter og baner vej for omfattende byudviklingsprojekt

Udvikler opfører nyt butiksområde et stenkast fra storcenter 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier