EjendomsWatch

Colliers opruster inden for storkunder

Efter to år hos Deas Asset Management er 33-årig investment manager tilbage i folden under vingerne på Colliers' chef for storkunder, Peter Winther.

Christopher Elgaard Jensen er skiftet fra Deas til Colliers, hvor han har fået titel af director, International Client Desk. | Foto: PR / Colliers

Erhvervsmægleren Colliers opruster med ny afdelingschef med ansvar for internationale kunder.

Det er 33-årige Christopher Elgaard Jensen, som med titel af director tiltræder med reference til Peter Winther, mangeårige Colliers-topchef og ny chef for storkunderne i Capital Markets.

Her skal han "styrke og pleje Colliers’ relationer til de talrige store internationale investorer, som allerede er aktive eller er interesseret i at investere i det danske ejendomsmarked," skriver Colliers i en pressemeddelelse.

Opret et gratis prøveabonnement på EjendomsWatch her

"Der er i dag langt over 100 internationale investorer, som hver især har allokeret milliardbeløb til investering i Danmark. Disse investorer efterspørger bistand til investeringer, til vurdering og rådgivning – og i fremtiden også til udlejning og salg. Vi er fra vores fem kontorer i Danmark med eksperter inden for alle discipliner gearet til at yde disse investorer den bedst mulige service," udtaler Peter Winther.

Cand.merc.-uddannede Christopher Elgaard Jensen tiltrådte 17. maj og kommer fra en stilling de sidste godt to år som afdelingschef inden for investment management hos Deas Asset Management.

Klumme: Kortsigtede investorer er forsvundet efter regeringens boligindgreb

Ny Colliers-topchef: "Peter ér Mr. Real Estate i Danmark – det vil vi gerne udbygge"

Colliers siger farvel til Peter Winther som adm. direktør

Corona-kæberasler til Colliers 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier