EjendomsWatch

Corona-kæberasler til Colliers

Landets største erhvervsmægler mistede små 15 pct. af omsætningen i 2020, men ifølge topchefen er vækststrategien intakt. I 2025 er målet af blive dobbelt så stor ved både at udvide til nye forretningsområder og gennem opkøb, siger topledelsen i interview med EjendomsWatch.

Peter Winther, topchef hos Colliers i Danmark, foran Admiral Hotel, som man bistod med salget af i 2019. I dag er hotellet genbo til mæglerens kontor i København. | Foto: PR / Colliers

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier