EjendomsWatch

Ny Colliers-topchef: "Peter ér Mr. Real Estate i Danmark – det vil vi gerne udbygge"

Veteranen Peter Winther er helt afgørende for erhvervsmægleren Colliers' videre vækst, lyder det fra Carsten Gørtz Petersen, der fra 1. maj er ny adm. direktør, hvor han afløser netop Peter Winther. I København skal positionen i midten af markedet styrkes.

Carsten Gørtz Petersen har i lighed med Peter Winther en fortid hos mægleren Sadolin & Albæk, som Colliers overtog i 2018. | Foto: PR / Colliers

Det har rumlet i et års tid, og onsdag blev det så officielt: 63-årige Peter Winther stopper i chefstolen hos erhvervsmægleren Colliers og afløses af den hidtidige nummer to, Carsten Gørtz Petersen.

Over for EjendomsWatch uddyber han, at ændringen vil styrke den samlede Colliers-organisation, fordi Peter Winther helliges hans helt store styrke: De store transaktioner og internationale kunder som chef for Capital Markets.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier